Tudnátok mondani valami jó táplálék ki egészitőtt ért nagyon nehezen hizok? 19/f 173cm 61kg
Eszel eleget? Amikor kezdtem 60 kiló voltam és 190 centi. Azt hittem, hogy sose fogok felszedni semmit, mert ,,jajj de sokat eszek így is és semmi"...hát hogyne. Számold, hogy mennyit eszel, ha nem megy a tömeg, akkor eszel többet pl 400 kalóriával. Ha nem megy le több ch, akkor egyél több zsírt (legalábbis én így csináltam, eléggé megkönnyíti a dolgot), pl mogyoróvaj vagy hal.
Hidd el, ha az edzésed is rendben van, akkor mennie kell.
Azt is, hogy miből mennyit. Hiába eszik valaki egészségesen például, ha nem elég mennyiségben.
Persze gondolom nem tudod, hogy miből mennyit. Itt van a gond. Ameddig nem tudod, hogy mennyit kéne enned és azt, hogy Te mennyit eszel most, addig nem is kell nagyon várni eredményt (tapasztalat).
Én 1,2 hónapig számolgattam, aztán megszoktam és megtanultam, hogy mi mennyi finomságot tartalmaz. Onnantól kb. tudtam, hogy mikor mennyit kell ennem. Hetente kb mérleg, ha ment fel a tömeg, akkor jó, ha nem, akkor eszek kicsit többet. Ha nem akarsz versenyezni, akkor nem kell ezt túlgondolni, viszont hobbi szinten is fontos a kaja, csak nem grammra pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!