Tudtok olyan termékeket mondani, amiben sok a fehérje?
Egyik ismerősömnek szeretnék ajándékozni születésnapjára, dolgokat amik proteinben gazdagabb élelmiszerek, most nagyon ráállt az egészséges életre, és a sportra! Protein szeletet is vettem neki! Még hallottam erről, a szója pehelyről, bár nem tudom mennyire jó! :)) (szóval ilyen nasikra gondoltam, amiket szépen be tudok majd csomagolni, és egészséges)
Szóval aki tudna segíteni, hogy milyen egészséges fehérje dús élelmiszercsomagot adjak ajándékba az írjon!
minőségi konzervhalak, vannak "különlegesek" is. Szójás dolgokat szerintem hagyd ki.
Ha van 1 hét a szülinapjáig, lehet rendelni myprotein.com-ról fehérjés kávét, süteményt, forró csokit, levest stb. Az is jópofa lehet.
Hmmm... Az a gond, hogy az ilyen emberek sokszor minimalizálják a zsírt, pedig egy szép termelői sajt szerintem remek ajándék... Akkor marad valami nem nyers soványabb hús vagy tojásfehérjerúd... Egy csomag sovány túró? De azt gyorsan el kell pakolni hűtőbe, gondolom.
A nem erjesztett szójának elég rossz a híre.
Megnézem ezt a weboldalt! :D
Romlandó dolgot nem szeretnék! :))
Ember.. ne vegyél már egy embernek 'proteint'.
Ráállt az egészségre? Akkor pláne ne vegyél neki ócska szóját.. nehéz egészséges élelmiszert venni ez igaz. Jó minőségű csokoládé, c-vitamin, főzéshez útifűmaghéj.. vannak azért ötletek, lehetőségek.
De szójapehely vagy proteinszelet? Ezek a legszarabb dolgok, ha egészség szempontjából közelíted meg :D
Szárított hús (házi kolbász) az fehérjedús és egészséges. Bár a füstölés és az érlelés sokak szerint már eleve árt a fehérjéknek és racemizációt okoz, így eleve nem olyan jók, ezért írtam hogy ne adj senkinek fehérjét.. inkább.. aranyos, de nem túl jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!