Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez baj vagy megint elcsesztem...

Ez baj vagy megint elcsesztem vmit? :D

Figyelt kérdés

Tömegnövelő edzek.3-4 X 6-8-as sorozatokkal.Mellre,Bicepsz,Tricepsz...

Ezeken kívül nagy ismétlésszámmal végzek váll és hát és has erősítő gyakorlatokat.

Az edzés szerintem jó mert nem érzem hogy tudnék még többet csinálni.15/F

De a pihenőnap nem bírom ki hogy ne csináljak vmit:D

Annak van értelme hogy ha rám jön ez akkor csinálok mondjuk 30 fekvőt.Vagy 10-et +súllyal????

És ezt mondjuk többször egy pihenőnap???

2010. júl. 15. 16:50
1 2 3 4
 31/32 clint ***** válasza:

De hiába jártatod a pofád. Én is testépitő vagyok, és nem is tudtam, hogy ő itt edz. De ha mégis írd le a terem nevét és utánakérdek.

És sajnos nincs akkora sztár, ő sem, hogy Oda kerülhessen, amúgy is aki Mr olimpiára készül az amcsiban van nem pedig itt:D Profi edzőkkel és nagy reklámmal. Sokan nem is hallottak erről a testépítőröl, a youtubon is alig van videó róla, míg az olimpián sztárok lépnek fel..

A mrolimpia.com-on egyébként is megnézheted a fellépők listáját. Tóth Dani vagy Vörös Zoli hamarább lesz ott mint ő.

2010. júl. 15. 21:24
 32/32 anonim ***** válasza:

de most akkor te tudsz róla többet, vagy én? Attól hogy te testépítő vagy, nem kell róla tudnod. Vagy kívülről fújod minden profi testépítő nevét? :D :D

Szerintem te ne járasd hiába a pofád. Írtam privátot.

2010. júl. 15. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!