Ez baj vagy megint elcsesztem vmit? :D
Tömegnövelő edzek.3-4 X 6-8-as sorozatokkal.Mellre,Bicepsz,Tricepsz...
Ezeken kívül nagy ismétlésszámmal végzek váll és hát és has erősítő gyakorlatokat.
Az edzés szerintem jó mert nem érzem hogy tudnék még többet csinálni.15/F
De a pihenőnap nem bírom ki hogy ne csináljak vmit:D
Annak van értelme hogy ha rám jön ez akkor csinálok mondjuk 30 fekvőt.Vagy 10-et +súllyal????
És ezt mondjuk többször egy pihenőnap???
De hiába jártatod a pofád. Én is testépitő vagyok, és nem is tudtam, hogy ő itt edz. De ha mégis írd le a terem nevét és utánakérdek.
És sajnos nincs akkora sztár, ő sem, hogy Oda kerülhessen, amúgy is aki Mr olimpiára készül az amcsiban van nem pedig itt:D Profi edzőkkel és nagy reklámmal. Sokan nem is hallottak erről a testépítőröl, a youtubon is alig van videó róla, míg az olimpián sztárok lépnek fel..
A mrolimpia.com-on egyébként is megnézheted a fellépők listáját. Tóth Dani vagy Vörös Zoli hamarább lesz ott mint ő.
de most akkor te tudsz róla többet, vagy én? Attól hogy te testépítő vagy, nem kell róla tudnod. Vagy kívülről fújod minden profi testépítő nevét? :D :D
Szerintem te ne járasd hiába a pofád. Írtam privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!