Ez baj vagy megint elcsesztem vmit? :D
Tömegnövelő edzek.3-4 X 6-8-as sorozatokkal.Mellre,Bicepsz,Tricepsz...
Ezeken kívül nagy ismétlésszámmal végzek váll és hát és has erősítő gyakorlatokat.
Az edzés szerintem jó mert nem érzem hogy tudnék még többet csinálni.15/F
De a pihenőnap nem bírom ki hogy ne csináljak vmit:D
Annak van értelme hogy ha rám jön ez akkor csinálok mondjuk 30 fekvőt.Vagy 10-et +súllyal????
És ezt mondjuk többször egy pihenőnap???
pont k*rva nagy baromságot írtál már ismét.persze hogy a profi a az antikatabolikus szteroid mellett tud nagy szériaszámmal edzeni mert nem bontja a szervezet az izmot.Én meg hogy évente lezavarok 1-2kúrát az más kérdés.
Tudod hogy működik a szteroid?Tudod miért nő gyorsabban az izom?A vízvisszatartás 1 mellékhatás.De ha te azt hiszed hogy 1 kúra alatt felszedek 10 kiló vizet és az lemegy a végén akkor gratulálok.
honnan tudjam, nem láttalak, hogy nézel ki.
És van fogalmam a szteroidokról mert amatőr testépitő vagyok. Évi 1-2 kúra mellett logikus, hogy nem esel össze.
De nehogy azt mond, hogy cm-re pontosan megmarad minden izom rajtad, mert az hazugság, Vörös Zolin, Lantos Jhonnyn, Németh Istvánon, Scorus Bernáthon is meglátszik egy kúra vége, pedig ők igazán betartják kőkeményen az étkezést is. JAa és nézz meg egy edzést, 10 alatt nem is csinálnak ismétlést, Zoli és Kormány misi is simán felmegy 25 fölé is néha az első sorozatoknál...
Nálam az utolsó sorozat szokott max 10 lenni. És jelenleg vagyok a legnagyobb, pont 50 cm a bicepszem, 045 cm a mellkasom, 103 kg vagyok, és utoljára 2007-ben használtam szteroidot, még 85 kg sem voltam. Sztem azért nem beszélek hülyeséget.
ne égesd már magad!!!!
Na ki készül a mr olimpiára itt???:D:D:D:D
Név????
Dehogy marad meg mind:D De jó is lenne.Átlagban egy régi danabol-winstrol 8hét:kb 12kiló plusz és 4 ment vissza a végén ez 200-250 szem danabol.Volt több is volt kevesebb is.
Akkor maradjunk annyiban hogy kinek mi vált be.Nekem a nagy súlyok 6-8as ismétlésekkel.max 10
oké.
van olyan akinek ez vált be...
Dennis Wolf 10-et csinál mindenből neki ez jött be se többet se kevesebbet, én semmit nem változnék ha így csinálnám és nem növelném a súlyt.
nincs olyan aki a mr olimpiára készülne, mégis hogy????
Ez kb olyan mondta volt, hogy énis egy nagyon jó kickbox teremben edzek, ahol sok elismert kickboxos van, és van olyan aki a k1 vilégbajnoskságon Semmy Shilt ellenfele lesz!!!
A Mr olimpiára a legjobbak készülnek, Jay Cutler, Markus Rühl, KAi Green, stb...
Sok jó magyar testépitő ért el jó eredményt, de még a profi kártyája is kevésnek van meg, nemhogy a MR Olimpia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!