Ez baj vagy megint elcsesztem vmit? :D
Tömegnövelő edzek.3-4 X 6-8-as sorozatokkal.Mellre,Bicepsz,Tricepsz...
Ezeken kívül nagy ismétlésszámmal végzek váll és hát és has erősítő gyakorlatokat.
Az edzés szerintem jó mert nem érzem hogy tudnék még többet csinálni.15/F
De a pihenőnap nem bírom ki hogy ne csináljak vmit:D
Annak van értelme hogy ha rám jön ez akkor csinálok mondjuk 30 fekvőt.Vagy 10-et +súllyal????
És ezt mondjuk többször egy pihenőnap???
h4xOr
nem, ki kell tapasztalni mi a legjobb, én pl félévente mindig változtatok ez edzésterven szinte mindent.
Nincs olyan edzésterv ami mindnek bejön, más ember, más genetika.
de csak sok ember panaszkodik, hgy nem fejlődik, és ilyenkor ajánlják azt az edzők, hogy emelje az ismétlést.
De ezalatt én nem azt mondom, hogy pl fekvenyomásnál csinálok 4 sorozatot és mind 30-at nyomok bele.
Így képzeld el.
1 sorozat
100kg 20X
2 sorozat
120kg 15X
3 sorozat
140kg 10X
4 sorozat
160 kg amennyiszer bírom (reggeli edzésnél még 2-3 sem mindig megy)
Szóval a kezdő sorozatot csinálom, magas ismétlésszámmal.
Nekem ezzel jobban fejlődnek az izmok, és általában mindenkinek aki megreked.
Sajna Tóth Dani még közelében sincs az olimpiának, innen MO-ról nehéz odáig eljutni, szinte lehetetlen...
Németh István és Scorus Bernát is megpróbálta elköltöztek innen, mégsem jött össze, hogy meghóditsák amcsit.
h4xOr oké, de kox nélkül, addig nem kell ilysmivel foglalkozni...
És lehet már nem leszek itt mert tiltanak, a nagy pofám miatt a politika rovatban:D:D:D
ma 17:36
nem magyar, szerb az illető, Zoran Vejic-nek hívják. És igen, a Mr. Olimpiára készül, nem hiába járatom a pofám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!