Szerintetek milyen gyakorlatokkal és mozgással lehet olyan testem, mint Bebe Rexha-nak?
Igazából hasonló testalkatunk van, de szeretnék olyan formás lenni mint ő. Konkrét edzéstervet amit ő is használ az interneten nem találtam, ezért gondoltam hátha valaki, aki ért hozzá tud egy kis tanácsot adni.
Válaszokat előre is köszönöm.
Általános súlyzós erősítés az egész testre. Láb, kar, váll, hát, mell. Nincs egy konkrét edzésterv, amitől X alakod lehet. Ha tömegelni akarsz, formásodni, akkor ugyan úgy edzz mindenre, nagyobb súlyokkal, kb. 8 ismétlésszámmal 3x. Folyamatosan növeld a súlyokat, ha már túl könnyű. Ha nem tudod, milyen gyakorlatokat csinálj, a neten rengeteg van fent, nőknek is.
Plusz étrend, egyél többnyire tisztán, egészségesen, ne műkaját, és eleget, kicsit többet, mint alapból, hogy tudj fejlődni.
Na meg az elefántlába is elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!