Otthon milyen gyakorlatokkal, vagy miféle mozgással erősíthetem magam?
Néhány hónapja elkezdtem otthon edzeni, majdnem minden nap csináltam. A combom és a fenekem már sokat izmosodott és a hasam is kezd enyhén kockásodni, szóval látható az eredmény, amúgy is olyan testalakatom van h nem kell nagy erőfeszítés ahhoz h látszódjon hogy sportolok. Viszont az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e olyan mozgásformákat ajánlani, gyakorlatokat amivel erősíthetem magam fizikailag. és itt most nem önvédelmi és küzdősportra gondolok, hanem ha pl. összetűzésbe kerülök vkivel, legalább olyannal szemben meg tudjam védeni magam aki nem tanult önvédelmet/küzdősportot..tehát hogy nagyobb erő legyen bennem. Előre is köszönöm a segítségeteket.:)
18/L
Fekvőtámasz
Tolóckodás
Húzódzkodás
Kötélmászás
Árnyékboksz kézi súlyzóval
Tigris karhajlítás
ha érdekel jobban a dolog a akkor keress rá a Fegyencedzés c. könyvre.
tigris karhajlítás 18 éves otthon edzegető lánynak?:))
de a fegyencedzés mint otthon végezhető erősítő edzés jó.
viszont amit te szeretnél ahhoz nem fizikai erő kell elsősorban.
mentális erő,agresszív fellépés,kezdeményezés és képzettség kell hozzá,valamint mindezek stressz,nyomás alatt való folyamatos gyakorlása.
ezeket otthon egyedül nem tudod elsajátítani,el kell menned hozzá küzdősport edzésre,ahol van edző aki megtanítja és vannak edzőtársak akikkel kigyakorolhatod élesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!