Szerintem menni fog, akkor is ha sík terepgez vagy szokva. Mennyi a szintemelkedése a túrának?
2019. szept. 20. 20:37
2/11 A kérdező kommentje:
200 méter ami szerintem nem sok:)(Alföld)
2019. szept. 20. 20:42
3/11 anonim válasza:
Simán. A cipőre nagyon figyelj, de ezt biztos tudod.
2019. szept. 20. 21:13
4/11 anonim válasza:
Ne becsüld le a távot. De ezt neked kell érezned.
En rendszeresen túrázom nagy szintekkel, de a Mályvádi 55-nek nem mertem nekiállni. Igaz főként a meleg miatt. 35re neveztem. 30ig nem volt baj, utána rohadtul szenvedtem. Ha a szintidőt tartani akarod akkor nyomni kell. Az idő keszít ki. Mikor 5-6 órán keresztül csak mész esztelenül.Nincs kisebb táv amire először nevezhetnél?
2019. szept. 21. 00:02
5/11 anonim válasza:
Az alföldi túrák nyáron vészesek, amikor órákon keresztül mész a napon... nem annyira gyyaloglás, hanem a napszúrás készíthet ki. Még ilyen időben is fontos a napvédelem, sapka, elegendő víz. Azonkívül a cipölő és olyan ruha ami nem dörzsöl ki.
2019. szept. 21. 07:56
6/11 A kérdező kommentje:
De lenne kisebb csak haverommal (aki már tett meg ekkora távot)ezen indulnánk, azt mondta hogy a 30 km az szerinte nem elég nagy kihívás...
2019. szept. 21. 08:46
7/11 anonim válasza:
Hát én bármikor lefutok például egy félmaratont, majdnem mindennap futok 15 km-t, de tavasszal mikor túrázni voltunk, a 12 km-es túrába majd belehaltam. Én is nevettem a 12 km-en, gondoltam a kisujjamból is kirázom, ja, csak azzal nem kalkuláltam, hogy a túrázás teljesen más. Szerintem gondold át. 60 km-t csak gyakorlott túrázóknak szoktak ajánlani.
2019. szept. 21. 09:17
8/11 A kérdező kommentje:
Hát igen , ezért is tettem ki a kérdést mert ha elindulok akkor nem akarom feladni hanem vegigcsinalom.
20km volt eddig a legnagyobb túrám ott kellemesen elfaradtam de nem volt vészes hát igen csak ez háromszor ennyi lenne.
2019. szept. 21. 10:19
9/11 anonim válasza:
Való igaz, gyalogolni felszereléssel azért más, mint futni, 60 km-re azért már készülni kell, az 53 percből úgy látom nem vagy profi futó, aki brutális álóképességgel rendelkezik, komolyabb felkészülés kell.
2019. szept. 21. 13:27
10/11 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondjátok hogy egyelőre hanyagoljam, és inkább próbáljam meg jövőre?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!