Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet esélyem? Többi lent:

Lehet esélyem? Többi lent:

Figyelt kérdés
16 éves vagyok,180cm magas,70kg,8éve küzdősportolok;k1, MMA, thai-box, jiu-jitsu, krav-maga Olyan problémám adódott, hogy egy nállam 10centivel alacsonyabb, kb 90-95kilos, dagadt srác, elkezdett fenyegetni, hogy hetfőn jól el fog verni. A story annyi hogy a hülye liba barátnőjéről mgmondtam a véleményem, tisztességesen a szemébe, nem a háta mögött. Már említettem, hogy nem vagyok teljesen tapasztalatlan a verekedés terén, edzésen és versenyen kívűl sosem verekdtem, mert inkább szavakkal próbáltam intézni a problémáim, de ez most úgy néz ki hogy elkerülhetetlen lesz. A srác van annyira egyenes, hogy egyedül jöjjön rám, de egy viperát/boxert el tudnék képzelni.

2018. ápr. 7. 23:57
 1/7 anonim válasza:

Most komolyan nem tudnád megvédeni magad? Akkor mi értelme ennek a sok küzdősportnak, ha nem jó semmire?

egyébként én nem lennék olyan biztos abban, hogy meg fog verni. ha annyira meg akart volna, már megkeresett volna...

2018. ápr. 8. 00:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Ahh, csak tudod van ilyen érzésem, pláne meccsek előtt, hogy elfog az idegesség, és tökre beparázok..

És, ha nem hoz kést vagy vmi, akkor igazából nincs is gondom

2018. ápr. 8. 00:46
 3/7 anonim ***** válasza:

azért van most benned kétség,mert csicskusz voltál amit most már te is látsz.

mi az hogy az ellenfél szabja meg,hogy mikor mi fog történni?

meg ultimátumot ad?

hogy merészel ilyet tenni büntetlenül?

ez elég széles keret átadás volt,vagyis a gyengeséged elismerése ami csicska tipikusság.

ott és akkor a te irányításod alatt kellett volna erre pontot tenni amikor ki merte nyitni a száját.

ez azért is lett volna taktikus lépés,mert nem tud rá készülni.

sem mentálisan,sem fegyverzetileg.

szóval holnap ne várd meg amíg jól felcukkolja magát és megkeres,hanem vedd át az irányítást és te keresd meg őt és te kezd el a bunyót.

2018. ápr. 8. 21:26
 4/7 Boxrec ***** válasza:

Ahogy ezt mondta rögtön balegyenessel felcsapni, megszédül és jobbossal kiütni.

Amúgy nem tudom mitől félsz, én 2 év bokszal volt hogy viszonylag eredményes voltam több ember ellen is.

2018. ápr. 12. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
A te korodban a küzdősport jeleneddel és múltaddal (8 év!!), az adottságaiddal és az ellenfeled leírásával abszolút buta kérdés. Felesleges volt feltenni. Én is küzdősportoltam, de nekem sem biztos, hogy lenne esélyem ellened, pedig nem vagyok dagadt, sem nálad 10 centivel alacsonyabb....
2018. ápr. 12. 21:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Na srácok, köszi mindenkinek, kezembe vettem a dolgokat, odamentem hozza, hogy akkor, mondja ha baja van, elkezdett csicska gyerekezni, megvartam h megprobal megutni, hogy onvedelemnek szamitson, aztan szepen gyomron talpaltam, egy gyors rugas bordara, aztan befejeztem az egeszet egy lab kirugassal
2018. ápr. 15. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nah... akkor gratu!
2018. ápr. 16. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!