Tojásfehérje portól mennyi esélyem van szalmonellát kapni ha bekevertem?
Figyelt kérdés
Van otthon (sütéshez használatos inkább) tojásfehérjém. Hirtelen ötlettől vezérelve bekevertem fehérjeshake-nek. Nagy esèllyel kaphatok szalmonellát?2018. jún. 6. 08:38
1/4 anonim válasza:
0. A szalmonella 1 nem mászik bele a tojásba, 2 a fehérjeporban mégis hogyan élne meg?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Felhívtam edőközben a céget (Capriovus kft.) Azt mondták,magas hőfokon porítják,különben is,sportolók is szokták vinni. Tehát ilyen veszély nincs!
2018. jún. 6. 09:43
3/4 anonim válasza:
A legjobb minőségű fehérjepor.Csak a Capovirusban nincsen oldódás elősegítő,habzásgátló és ízesítés.Ezért alig oldódik,ha rázod kemény hab lesz és undorító az íze.És igen a nyers tojás ami nem alkalmas a fogyasztásra.
4/4 A kérdező kommentje:
Vettem észre a habosodást. Az íze nem rossz,mert fahéjat és xilitet teszek bele.Amúgy sportolók is viszik,tehát nem.biztos,hogx annyira alkalmatlan...
2018. jún. 7. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!