Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha most elkezdek fehérjeporoka...

Ha most elkezdek fehérjeporokat inni, az káros?

Figyelt kérdés
Anyum azt mondta h ha most kigyúrom magam úgy, hogy fehérjeporokat iszom, és később mondjuk már nem lesz annyi időm gyúrni, akkor ellesz "lottyadva" a karom, meg hogy nagyon csúnya lesz. Igaz ez?? :S
2010. júl. 14. 15:56
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Nem kel azért ennyire túlbonyolítani.Azt mondom hogy nehezen hízol.Akkor ne fehérjét hanem tömegnövelőt szedjél.Nehezen hízóknak a Jumbo a legjobb választás.Napi 1 adag 2 részre bontva.Reggel ébredés után 2-3 kanál és edzés után 3 kanál.ÉS NEM KÁROS.800 kalóriába nem fogsz belehalni elzsírosodni nem teszi tönkre semmidet.Aztán majd úgyis írják az okosok hogy "de igen"

Hogy kinek hiszel azt meg te döntöd el

2010. júl. 15. 12:51
 32/36 A kérdező kommentje:
Hát igen :S Pont ezaz. A döntés az enyém... Pont ezért tettem fel a kérdést, hogy megmondják, dehát vele is, ellene is szólnak érvek, és őszintén megmondom, kicsit félek is tőle :S Mármint én, amíg ebbe nem ástam bele, elleneztem az ilyen dolgokat, mert azt hallottam, hogy károsak. Na most megint csak lehet mondani, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. :/ Ezért nemtudom...
2010. júl. 15. 15:43
 33/36 anonim ***** válasza:

Akkor saját tapasztalat:

x éve(tököm tudja már mennyi)iszok fehérje és tömegnövelő porokat.Eddig semmi mellékhatást nem tapasztaltam.Ismerőseim között dettó.Ezekben kb ugyan az van amit megeszel otthon csak porba sűrítve,így könnyebb fogyasztani

2010. júl. 20. 10:40
 34/36 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan koncentrált kaja mint mondjuk a C vitamin, csak egy adott mennyiséghez nem kell megenned 2 kg citromot hanem a 1 tablettába bennevan és kész. Ugyanezen elven van a fehérje és szénhidrát is, szóval ha van rá keret akkor vegyél :D
2010. júl. 20. 13:30
 35/36 A kérdező kommentje:
Nah, mostmár eldöntöttem, hogy veszek. Apum viszont még mindig azt állítja, hogy sokkal jobb ha a természetből szedjük össze az ilyen dolgokat. Deh mostmár nemigazán érdekel. Ma mondta a személyi edzőm is, hogy Hétfőn délelőtt a nem mondhatom melyik rádióban mert reklám-ban mondták, vagyis megkérdeztek egy szakorvost, hogy mit ajánl azoknak a fiataloknak, akik testépítésbe kezdenek, és még csak az hogy fehérje, arról szinte szó sem volt, sokkal durvább, legaláisan beszezehető dolgokat mondott, mert a fehérjepor már annyira alap. Köszi a válaszokat ;) Esetleg ha van kedvetek, akkor hogy pl milyen márkájú és hány kg fehérjét vegyek?! Köszi ;)
2010. júl. 20. 18:57
 36/36 anonim ***** válasza:
Minél nagyobb kiszerelést mert árban azzal jársz jobban.Nekem ha lenne rá keretem mindenképpen Universal-tól vennék de sajnos nincs.Szerintem Biotech-től vagy Brutáltól vegyél
2010. júl. 20. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!