Ha most elkezdek fehérjeporokat inni, az káros?
Figyelt kérdés
Anyum azt mondta h ha most kigyúrom magam úgy, hogy fehérjeporokat iszom, és később mondjuk már nem lesz annyi időm gyúrni, akkor ellesz "lottyadva" a karom, meg hogy nagyon csúnya lesz. Igaz ez?? :S2010. júl. 14. 15:56
31/36 anonim válasza:
Nem kel azért ennyire túlbonyolítani.Azt mondom hogy nehezen hízol.Akkor ne fehérjét hanem tömegnövelőt szedjél.Nehezen hízóknak a Jumbo a legjobb választás.Napi 1 adag 2 részre bontva.Reggel ébredés után 2-3 kanál és edzés után 3 kanál.ÉS NEM KÁROS.800 kalóriába nem fogsz belehalni elzsírosodni nem teszi tönkre semmidet.Aztán majd úgyis írják az okosok hogy "de igen"
Hogy kinek hiszel azt meg te döntöd el
32/36 A kérdező kommentje:
Hát igen :S Pont ezaz. A döntés az enyém... Pont ezért tettem fel a kérdést, hogy megmondják, dehát vele is, ellene is szólnak érvek, és őszintén megmondom, kicsit félek is tőle :S Mármint én, amíg ebbe nem ástam bele, elleneztem az ilyen dolgokat, mert azt hallottam, hogy károsak. Na most megint csak lehet mondani, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. :/ Ezért nemtudom...
2010. júl. 15. 15:43
33/36 anonim válasza:
Akkor saját tapasztalat:
x éve(tököm tudja már mennyi)iszok fehérje és tömegnövelő porokat.Eddig semmi mellékhatást nem tapasztaltam.Ismerőseim között dettó.Ezekben kb ugyan az van amit megeszel otthon csak porba sűrítve,így könnyebb fogyasztani
34/36 anonim válasza:
Ugyanolyan koncentrált kaja mint mondjuk a C vitamin, csak egy adott mennyiséghez nem kell megenned 2 kg citromot hanem a 1 tablettába bennevan és kész. Ugyanezen elven van a fehérje és szénhidrát is, szóval ha van rá keret akkor vegyél :D
35/36 A kérdező kommentje:
Nah, mostmár eldöntöttem, hogy veszek. Apum viszont még mindig azt állítja, hogy sokkal jobb ha a természetből szedjük össze az ilyen dolgokat. Deh mostmár nemigazán érdekel. Ma mondta a személyi edzőm is, hogy Hétfőn délelőtt a nem mondhatom melyik rádióban mert reklám-ban mondták, vagyis megkérdeztek egy szakorvost, hogy mit ajánl azoknak a fiataloknak, akik testépítésbe kezdenek, és még csak az hogy fehérje, arról szinte szó sem volt, sokkal durvább, legaláisan beszezehető dolgokat mondott, mert a fehérjepor már annyira alap. Köszi a válaszokat ;) Esetleg ha van kedvetek, akkor hogy pl milyen márkájú és hány kg fehérjét vegyek?! Köszi ;)
2010. júl. 20. 18:57
36/36 anonim válasza:
Minél nagyobb kiszerelést mert árban azzal jársz jobban.Nekem ha lenne rá keretem mindenképpen Universal-tól vennék de sajnos nincs.Szerintem Biotech-től vagy Brutáltól vegyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!