Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha most elkezdek fehérjeporoka...

Ha most elkezdek fehérjeporokat inni, az káros?

Figyelt kérdés
Anyum azt mondta h ha most kigyúrom magam úgy, hogy fehérjeporokat iszom, és később mondjuk már nem lesz annyi időm gyúrni, akkor ellesz "lottyadva" a karom, meg hogy nagyon csúnya lesz. Igaz ez?? :S
2010. júl. 14. 15:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Én nem kényszerítem a sportolókat az ilyenre, így már rég nem is érdekel az élsport, kivéve néhány nem olimpiai sportágat, ahol nincs dopping.

Viszont hiába mondod, hogy kevés a kockázata a szteroidoknak, ha valaki hobbbi sportoló és tudja magának adagolni(nyilván az élsportolónál nem a kockázat elkerülés, hanem a maximális teljesítmény a cél), a kockázat akkor is kockázat, és minek adjon az ember esélyt arra, hogy tönkremenjen a szervezete? A laikus szemlélőnek egy tiszta(vagyis csak táplálékkiegészítőket szedő) izomos ember nem különbözik egy enyhén szteroidostól. Az élmezőnnyel meg úgy sem tud amatőrként versenyezni. Akkor meg minek? Ha valamely hobbisporthoz kell az izom, szintén nem a maximális teljesítmény a cél, ha ahhoz hogy megvédje magát, ott vannak a harcművészetek, ha fizikai munkás, akkora izomzatot nélküle is el lehet érni, amennyi elég a törvényben előírt maximális tömeg cipeléséhez, ha kidobó akkor ismét azt tudom mondani, hogy a laikus nem lát olyan nagy különbséget.

2010. júl. 14. 23:18
 22/36 anonim ***** válasza:

Akkor az élsportot hanyagoljuk én sem nézem.A hobbigyúrós azért jár le hogy jól nézzen ki.Ez iszonyatosan sok idő lenne.Szteroidokkal 1 picit meggyorsíthatja.Kockázat van de a mértéke nem mind1.Ezek gyógyszerek és mint minden gyógyszernek ezeknek is mellékhatásaik vannak.A hobbigyúróssal az a baj hogy nem olvas utána.Az élsportolóval az hogy sokat szed.

Ha valaki gyorsan akar nagyobb erőt annak ez kell de mindenképpen utána kell nézni hogy miket csinálhatnak ezek a szervezettel.

Nekem például a danabol egyetlen mellékhatása sem jött elő.Szépen felvezettem levezettem mellette májvédő és kész.Ismerősöm meg most vár májra.Kettőnk között az volt a különbség hogy én 200 szemet szedtem kúraszerűen ő meg napi 6 szem napot folyamatosan.

Valakinek elég ránéznie 1 tablettára és máris kihullik a haja.De az ilyenek meg elég hamar észreveszik hogy ez nem nekik való dolog.Ha meg ennek ellenére is beszedik akkor felőlem sósavat is ihat mert irgalmatlanul hülye.

2010. júl. 14. 23:29
 23/36 A kérdező kommentje:
Kicsit elkanyarodtunk az alap témától :D Anyum azt mondja továbbra is, hogy löttyett lesz utána a karom, viszont a személyi edzőm a kondiba meg aztmondja, hogy semmi bajom nem lesz tőle, mert hogy ezt nem csak gyúrós emberek szedik, hanem olyanok, akik alapból keveset esznek, és táplálék kiegészítőre van szükségük, mint pl ez.
2010. júl. 15. 08:35
 24/36 anonim ***** válasza:
Az edződnek van igaza.Szedjed nyugodtan minden edzés után
2010. júl. 15. 08:56
 25/36 anonim ***** válasza:

A szénhidrát sem káros a szervezetre alapból, de ha valaki túlzásba viszi, máris azzá válik. Ugyanez van a fehérjével is(és itt jön be, hogy ha nem értesz hozzá, akkor maradj csöndben. Agyra is gyúrj.), aki betartja a vödrökre írt javasolt adagokat, az könnyedén számolhat az említett szervek károsodásával, ugyanis a szervezet nem képes ekkora mennyiségű felesleges fehérje kiválasztására, pláne, hogy ezen termékek nagy része úgyis cukor és taurin, azaz bedurrantószerek, hogy a marha azt érezze, mintha az első adag után egy állat szabadult volna el benne, pedig erről szó sincs.

Mindegy, aki látványosan gyors, de nem tartós eredményt akar mindenáron, az porozzon. Aki tartósat, de hajlandó mellé keményen dolgozni és rendesen enni, az marad a hagyományos edzésnél.

2010. júl. 15. 09:56
 26/36 A kérdező kommentje:
mindekni mást mond istenem? xd
2010. júl. 15. 12:35
 27/36 anonim ***** válasza:

[link]

Ha te ebben látsz valami stimulálót taurint vagy koffeint úgy éljek leszoplak bő nyállal.

A fokozott edzés mellett a szervezet jóval több fehérjét használ az izomépítés miatt.Akkor mi a fenéről beszélsz?Nem kell 5-6tkg fehérje mert az tényleg baromság.Intenzív edzés mellé 3-3,5 és semmid nem fog károsodni.

2010. júl. 15. 12:36
 28/36 anonim ***** válasza:
Meg amúgy is a fehérjékből épülsz fel.Minden sejted.Még a dns is.Hogy a f*szomba lenne már káros?De egyébként bármilyen nevesebb testépítőnek lenyomsz 1 ilyen szöveget hogy a tápkiegek károsak és a velük felszedett izom nem tartós.Hát...Szerintem az lesz a minimum hogy rohadtul kiröhögnek.Am hiheted ezt amit leírtál csak ne terjeszd mert iszonyatosan nagy baromság
2010. júl. 15. 12:41
 29/36 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek:ha nem hiszel nekem és inkább a hülyegyerekek baromságait hiszed el írj ide: [link]

Tóth Dani blogja.Ugyan ezt fogja írni

2010. júl. 15. 12:45
 30/36 A kérdező kommentje:

[link]

Erről már hallottam, és én szerintem a Mezomorf-ba tartozom, viszont hosszúak a lábaim, karjaim, ujjaim, tehát én ilyen hosszúkás vagyok, az meg az Ektomorf-ra illik. Tudtok segíteni? Kissrác korom óta sportolok valamit, mindig is jól futottam, 3 és fél éves korom óta rendszeresen síelek, és elég jól megy, versenyen eddig csak egyszer voltam, azt meg is nyertem. Széles vállam van, azért szerintem izmos is vagyok, de nem túlzottan. Atlétikai versenyekre vittek tesi tanáraim általános iskolában.

2010. júl. 15. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!