Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet bármi következménye ha...

Lehet bármi következménye ha egy 12 éves fiú és két barátja egy másik fiút megver 8 napon túl gyógyuló sebei lesznek, borda töréssel, orr töréssel?

Figyelt kérdés
Akit a fiam megvert a szülei rendőrségi feljelentést tettek, iskolában jelezték ez. Sajnálom ami történt se ezzel tönkretehetik egy gyerek életet. Tiszta ideg vagyok mi lesz ebből.
2019. júl. 14. 12:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
98%

Csoportosan, előre megfontoltan nyereségvágyból elkövetett garázdaság. Ha a bántalmazott szülő helyében lennék, addig nem nyugodnék, amíg a díszes kompánia minden tagja nevelőintézetbe nem kerülne.

Valamit nagyon elbarmoltál a gyerekkel. Az nálam alap lenne, hogy ilyen után se tv, se Internet, se konzol, se semmi. És próbáljon meg minél hihetőbben a sértett bocsánatáért esedezni, hátha ez enyhítő körülmény lesz. A gyerek életét Te és saját maga tettétek tönkre.

Ideje lenne a keménykedő kis csicska gyerekednek megtanulni az alázatot... Örülj neki, hogy nem a sértett szülő intézi személyesen a dolgot...

2019. júl. 14. 13:14
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van kérdező, kapott nevelést a gyereked.

Olyat, hogy hárman nekimehetnek egynek, aztán majd apja-anyja keresi a kibúvót a büntetés alól.

.

Nevelést kapott a gyerek, ám vagy te/ti neveltétek félre, vagy nevelésének nagy részét az utcára bíztátok.

.

Persze, mint szülőnek, fáj, hogy gyereked most büntetéssel fenyegetett, de ha van egy csípetnyi empátia benned, képzeld magad a megvert gyerek szülője helyébe!

2019. júl. 14. 15:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kamu kérdés ez?
2019. júl. 14. 16:32
 24/25 anonim ***** válasza:
93%

Kit érdekel, hogy milyen sportoló, vagy hogy 5. osztályban milyenek a jegyei??

Emberileg sokkal fontosabb nevelni egy gyereket, klassz a siker sportban és tanulásban, de én sokkal büszkébb vagyok a gyerekemre, ha a földre eső embert felsegíti, nem pedig belerug vagy kineveti..

Sajnálom, de úgy látszik sikerült a képetekre formálni, kívülről fényes gyerek, csak belül rohad..

Nyilván nem a semmiből jött a dolog, biztosan csúfolt másokat, megfélemlített, fenyegetett gyerekeket, csak nem figyeltetek rá eléggé, hogy tudjátok.

Ha az én gyerekem lenne, önkéntes munkára fognám( saját magammal együtt), hátha meg lehet állítani a belső rohadást és szorul bele némi normális értékítélet.

2019. júl. 14. 20:55
 25/25 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként 5.-ben szinte mindenki 5-ös tanuló... Én is az voltam, aztán 9.-ben meg is buktam... Sportol? Mert beirattátok, bármelyik gyerek mehet sportolni ha perkál a szülő.
2021. febr. 3. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!