Lehet kapni? Kell másik táp és hűtő borda?
Figyelt kérdés
Véletlenül elkallódtak a csvarjaival együtt a processort tartó karok (pontos nevét nem tudom, a proci hűtőbe kellet becsavarozni és be kellett akasztani egy alaplapon lévő keretbe). A régi procim egy amd 64 3500+ viszont most egy ugyanolyat csak 5000+osat veszek. Akkor ugye nem kell másik hűtőbordát és proci hűtőt vennem? Majd később videó kártyát is alarok venni (nvidia geforce 7900 gtx) csak nem tudom, hogy milyen tápot vegyek a jelenginek a márkáját nem tudom csak a model számát fsp 350-60 nhl2013. aug. 4. 13:56
1/3 soccerway válasza:
Most a hutesbol hianyzik valami vagy az alaplaprol torted le? A tap lehet eleg lesz, ki kell probalni.
2/3 A kérdező kommentje:
A hűtésből semmi nem hiányzik csak a lefogóka. A processort kivettem, mert feladta a táppal együtt szóval tápot mindenképpen kell vennem. a processorról levettem a hűtőbordát a ventrillárral együtt
2013. aug. 4. 15:02
3/3 soccerway válasza:
A regi huto jo lesz, de hogy az alaplapot hogy oldod meg, passz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!