Megkopasztották egy ismerősömet 10. 000euróval, hogy segítsek neki?
Figyelt kérdés
Egybarátom a fiával Izlandon él, ,,Jákó" papagájokat rendelt az interneten keresztül egy Izlandi facebook csoportból, s Western Unionon keresztül, egy Kameruni cégnek utalta a pénzt(5000-2000-1000-1000-1000 eurót). Csőbe húzták, s az Izlandi rendőröket nem érdekli az egész, mert a külföldiek hátrányosan meg vannak különböztetve. Tudom, nagyon buta volt, de segíteni akarok neki, de nem tudom hogy kihez forduljunk, gondoltam az FBI forróvonalat hívni,mert a western unionon keresztül küldte a pénzt, s az Amerikai, Kamerun szerintem nem jogállam ott kár próbálkozni. Az a baj hogy még mindíg küldenek neki e-mailt, zaklatják folyamatosan.2019. júl. 13. 00:02
21/21 anonim válasza:
nem volt itt kárörvendő válasz, csak azt mondja mindenki: Nem lehet segíteni. Sajnáljuk persze, hogy bűnöző emberek becsapnak, megrabolnak rendes embereket, de akkor sem lehet ezen már segíteni.
"A spórolt pénze volt, 1 éve sporolta a pénzt a család 7 tagja együtt"
- és most ezt nekünk el kellene hinni? Nem hisszük el, többek közt azért nem, mert egy éve volt - a feltételezhetően nem értelmi fogyatékos - 7 főnek, hogy átgondolja ezt a lépést, utánajárt volna, hogy mit jelent postázni ennyi pénzt egy papagájfarm kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!