A volt feleségem egy becsületsértö profilt hozott létre a nevemben Facebookon, és az összes ismerösömet bejelölte. Facebookon hiába jelentem, a profilt ki-be kapcsolgatja, igy nem tiltják le. Valakinek ötlete?
Így van, többi ismerősnek is írni ezügyben.
Azzal, hogy "be-ki kapcsolgatja" a profilt, nem hiszem, hogy el tudná kerülni a tiltást, mert az oldal gondol az ilyen esetekre is, mert valószínűleg nem ez az első ilyen eset.
Ha nincs eredmény, akkor feljelentés, hogy nevedben profilt hoztak létre és - úgy olvastam - jobb ha ismeretlen tettes ellen teszed a feljelentést, majd ők kiderítik, ki csinálta ezt.
Ha konkrét tettes ellen megy feljelentés, akkor ő meg visszatámadhat azzal, hogy megrágalmaztad...
Konkrétan ellene ment a feljelentés, az emailcim alapján valoszinüsithető+üzenetben is irta, hogy csinálhat még 100-at.
Kb 20 percekre kapcsolja be naponta többször, bejelöli az ismeröseim, rájuk ir. Többször jelentettem FBn, de nem reagált semmit.
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a pacsi
Szerintem ha belebogtatsz neki egy becsületsértésből adódó fizetési meghagyásos bírósági eljárást, úgy össze fogja magát húzni, hogy sosem látod többet.
Ez van, amikor még nem volt a joggal esete valakinek...szép nagy az arcocskája, és azt hiszi, büntetlenül bármit megtehet.
Addig is gyűjtögesd a bizonyítékokat, mindent. Ezek fognak számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!