Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az iratismertés miért fontos?

Az iratismertés miért fontos?

Figyelt kérdés

Ma a rendőrségi váróban egy nyomozó mondta egy gondolom gyanusítottnak, hogy mivel mondta, hogy meg szetetné ismerni a keletkezett iratokat, a kirendelt védőjének megküldöm ügyfélkapuja van és a kirendelt védő pedig elküldi önnek e mailen, mondja írja meg neki. A gyanusított mondta hogy jó, mikor küldi a védőnek, azt mondta ma délután, a gyanusított mondta, hogy akkor jó lenne, ha a védő még ma délután elküldené neki.

Onnan tudom hogy gyanusított mert kirendelt védőről beszélt.

Gyanusitott vagyok én is.

Cselekedjek én is hasonlóképpen?

Miért olyan fontosak azok az iratok?

2019. júl. 4. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogy megismerd a tényállást. Azok az iratok a tárgyalás megkezdésének alapja. Ott van leírva a vád, az összes addigi bizonyíték, az enyhítő körülmények és a javasolt büntetés. Onnan kezdik.
2019. júl. 4. 22:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Például ha nem tudod hogy ki a barátod és ki nem, akkor most megtudhatod!

Elolvashatod, hogy ki-mit mondott.

2019. júl. 5. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!