Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meg-e teheti ez?

Meg-e teheti ez?

Figyelt kérdés
A férjem meghalt és a szülei házából jár nekem is utána az öröklés ám a házban a férjem húgának lánya lakik aki be akarja köttetni a villanyt ahhoz kell minden örökös Aláírása vagy nem? Nekem a házból a férjem utáni részem kellene így hol tudom elintézni, hogy a férjem húgának lánya kifizessen? És az örökösök aláírása nélkül be e köttetheti vissza a villanyt vagy nem?

2019. jan. 8. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ó bakker, tanulj már meg értelmesen írni. "meg-e teheti" "be e köttetheti" Egyenesen fáj olvasni.
2019. jan. 8. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:

A villanybekötéshez nem kell senkitől engedély, a fogyasztó az illető nevére szól, ő fizeti a számlákat, és ennyi volt, neked ehhez semmi közöd.

Ami meg a magyar tudásodat illeti, az katasztrófális, tanulj már meg rendesen magyarul!

2019. jan. 8. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:

De amúgy neked nem szóltak, hogy a te szellemi képességeiddel simán éhen fogsz dögleni?

Tehát itt most a villany lesz a legkevesebb, neked ennivalóra nem lesz pénzed, érted?

2019. jan. 8. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Először is azzal kezdeném, hogy ameddig nem emelkedik jogerőre a hagyatéki végzés, addig jobb, ha nem csinál senki semmit semmivel, ha a lehetséges örökösök között nincs 100%-os egyetértés. Különben még azért is megy majd a perpatvar, hogy fizessed te is ki a rád eső részt abból, amit ő ráköltött, ha úgy alakul.

Utána azt kérdezném, hogy

1. volt végrendelet? Nagymamától, férjtől is?

2. Megszületett a hagyatéki végzés?

3. Jogerőre emelkedett a hagyatéki végzés?

4. Te a férjeddel laktál egy házban, lakásban, arról van most szó?

5. Mikor örökölte a férj a nagymama házrészét?

6. van a férjednek gyereke?

2019. jan. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!