Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van okom félni?

Van okom félni?

Figyelt kérdés

Tegnap hajnalban bűncselekmény szemtanúja voltam. Nagy hiba volt, de egyedül mentem haza egy szórakozóhelyről (csak egy 10 percnyire volt a buszmegálló és a többiek még maradni akartak), és egy ittas társaságba futottam, akik éppen egy autót rongáltak. Messzebb voltam tőlük, de észrevettek, én persze egyből más felé vettem az irányt, de elkezdtek jönni utánam. Nem futottak, de hátranéztem és követtek. Hamar egy buszmegállóhoz értem, jött is egy busz, oda már nem követtek, csak az egyikük szállt föl, de nem jött oda hozzám. Én a busz végébe mentem, ő elöl maradt, de figyelt. Nem tudtam mit csináljak, jót csinálok-e azzal, ha szólok a sofőrnek, de mint mondok? Teljesen le voltam blokkolva a félelemtől, aztán eljött az idő, hogy leszálljak, le is szálltam, de ő nem jött velem. De a busz ablakából figyelt, és nagyon mérgesen nézett. Ma reggel pedig valaki bejelölt facebookon, nem ismerem, lehet csak félrekattintott valaki, de furcsa véletlen lenne. Még nem jelöltem vissza, nem ismerem föl a képe alapján, de sötét volt, messze is voltak, nem láttam mindet, csak arra emlékszek, aki a buszra jött velem. Félek megjegyezte az arcomat, tudja hol lakok, mi van ha megkeresnek? Mit csináljak? Ha a rendőrségnek szólok, csinálnak valamit? Vagy túlparázom a dolgot?

L/23

2019. júl. 1. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Honnan tudnák, hogy ki vagy? Neved, címed nem tudják. Nem követtek haza.
2019. júl. 1. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
54%

Csatlakozom #1-eshez.

Szerintem menj a rendőrségre, adj minél pontosabb személyleírást, és ne féljél egy csúnyán nézős fickótól (feltehetőleg nem Tony Serranoval találkoztál, csak valami hülye kábszeressel). Nem követtek hazáig, de ha a buszon vagy valahol találkozol velük újra, akkor hívhatod a rendőrséget, hogy megvan az autófeltörő.

2019. júl. 1. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Amúgy jelöld vissza facebookon, köszönj rá kérdezd meg ki és akkor megnyugodhatsz hogy nem arról van szó.
2019. júl. 2. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!