Rongálással kapcsolatban tudok valamit tenni, hogy megtérítsék a kárt?
Az elkövetőt rongálás szabálysértése miatt bíróság elé kell állítani és a bíróság előtt követelni kell a kártérítést.
A szabálysértés elkövetése miatti bíróság elé állítást mellőzni is lehet, s csak azért polgári bíróság elé lehet állítani a személyt, hogy térítse meg a kárt, ekkor az elkövető csak kártérítést fog fizetni, nem felel a rongálás szabálysértése miatt.
Sajnos elő jönnek a tárgyalásra harmincan,és egyhangúan skandálják hogy mindenért te vagy a felelős.
És ha nem lesz szerencséd még neked fog plusz pénzedbe kerülni.
Vedd komolyan amit írtam.
Csak kiverni tudod belőlük,vagy felgyújtod az egyik mercit.
Ők csak ebböl értenek,egymás között is így intézik a hasonló eseteket.
Árulkodó jel ahogy agyerek csúzlival emberekre lő,a felnőttek meg nem tesznek semmit ellene.
Szerintem inkább hagyd a fenébe tudódó tudom hogy most jól felbaszta az agyadat ez a kis vakarék de ha rendőrségre viszed az ügyet még lehet te jársz porul főleg hogy ott voltak idősebb ismerősök bátyák tesók még te lennél a hibás mert ott mentél el rosszan esetben még akkar utánad néznek mere is laksz és szépen megjelennek nálad a szép nagy rokonság is .
Mondom ezt én mint egy roma származású ember sajnos kibaszot egy mocsok világ ..
20/roma fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!