Van okom félni?
Az ugy tomoren:egy regi nemkozeli ismerosom kb 2-3 eve kuldott nekem 1-2 kepet a felesegerol amik most kikerultek a net egyik szennyoldalára.
Az uggyel kapcsolatban feljelentest tettek ismeretlen tettes ellen illetve engem is megemlitettek az uggyel kapcsolatban mint kepet elmeletileg tulajdonlo szemelyt allitolag gyanusitas nelkul. Van mitol felnem?
Ha nem te tetted fel, akkor miért lenne okod félni?
Simán lenyomozható.
Nem vagyok ebben különösebben jártas, de a feleség helyében elsősorban a férjet fingatnám meg, aki a feleségéről intim képeket küldöz fűnek-fának.
1) Mert nem jelentették még fel
2) Nem a "napiszar" tölt fel képeket, ezért az eredetileg feltöltőt vonják felelősségre
A gépednek mi köze az egészhez? A böngészőből 2 másodperc törölni az előzményeket.
Szerintem nem is foglalkoznak az ilyesmivel. Elvileg a filmletöltés is illegális (vagy nem?), de minimum szabálysértés. Aztán láttál már olyat hogy torrentezés közben valakire rárontott a tek meg az fbi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!