Mit lehet tenni egy provokáló, szitkozódó emberrel?
Ma sétáltam fényes nappal, és általam lakott, biztonságos környéken egy idősebb ember megszólított a padon dekkolt és kérdezte az öklét mutatva, hogy "mi van ge... akarsz egy ütést te fa##szo#ó", erre csúnyán rá néztem aztán továbbmentem.
Meséltem ezt anyunak, Ő mondta, hogy egyszer a buszmegállóba egy csávóba kötött bele, meg egy ilyen provokatív az öreg, rendőröket is hívtak rá és azok mondták "amíg vér nem folyik" addig nem tehetnek semmit.
Arra gondoltam megveretem magam vele, ha ettől történik valami, de úgy érzem nem fog... vagy az is egy opció, hogy baráti társaságot szerzek és megveretjük magunkat, majd feljelentjük.
Két dolgot lehet csinálni, le se szarni és meg se hallani, vagy jó hangosan tisztelettudóan visszaköszönni.
pl.: Jó napot kívánok, szerintem is szép időnk van!
Minden egyébbel csak adod alá a lovat, csak belemész a provokációba. A kötözködők legnagyobb ellenfele, ha nem veszik észre őket, nem törődnek velük, vagy ha "udvariasan" szólnak vissza nekik, mint ha meg sem hallották volna a provokációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!