Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 1 hete eladtam egy autóalkatré...

1 hete eladtam egy autóalkatrészt. Fenyeget a rendőrséggel az eladó. Mit tudnék tenni? A házamtól sem tágít. A többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval 1 hete eladtam egy autónak a vezérműtengelyét. Facebookon vették meg, de küldtem neki egész képet, illetve külön a bütykökről. Másnap megérkezett hozzá a csomag, hogy ez be van maródva meg stb. Használtan adtam neki el, de nem volt bemaródva meg semmi. Elmondtam neki hogy nem fogom visszavenni. Most rá 1 hétre kb látom hogy hív egyfolytában, kijött házhoz. Én letagadtam hogy én én vagyok és nem lakik itt senki olyan akit úgy hívnak akitől vette, mert nem akarok cirkuszt. Nem látom reálisnak a fickó tényállását. Szerintetek mit tehetnék? Fenyeget a rendőrséggel és kb még 2-3 óráig nem megy innen el, itt van a környéken pár házra. 12 ezer forintért adtam el neki. Az új ára 35 ezer, de nem is ez a lényeg. A fénykép neki megvan elvileg, nekem már nincs sajnos. De foghatom rá hogy bármit csinálhatott vele az idő alatt? Hogy tudnék ebből az egész szarból kimászni? Rendszeresen adok-veszek autó alkatrészeket, de még sosem volt ilyen bajom. Szart nem szoktam eladni... Egy 60 éves fasziról van szó, ilyen kis öreg butának tűnő bácsika, azzal a mottóval hogy őt nem lehet átvágni.
2019. máj. 9. 12:40
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Végül csak visszavettem tőle, mert nem hiányzik a probléma nekem sem. De végül a bácsika is belátta, hogy valójában nem is azért akarta vissza adni, hanem mert közben vett egy újat is és kiderült hogy ezzel mentegetőzött. Szóval mindegy, másnak eladom tényleg. Igazatok volt nektek is, de szerintem ti sem lettetek volna szívesen ilyen helyzetben. Nem tudom, szerintem megalázó amit tett. Én még nem jártam így senkivel, bárkinek eladtam bármit, sosem volt ilyen jellegű problémám.
2019. máj. 9. 19:35
 22/22 anonim ***** válasza:
Te meg akkor piszkáld azzal, hogy hibás pénzzel fizetett..
2019. máj. 9. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!