Mediáció, mi a reális összeg amit kérhetek közúti balesett sértettjeként?
Az anyagi károk a balesetben kb 30.000 forint. Emellé jön még, hogy gyógyszerek,kórházba járás útiköltsége stb.
A rendőr azt mondta ezeket irjam össze, meg kérhetek kártéritésként pl pénzt.
A balesetben én biciklivel voltam, a balesetet okozó pedig teherautóval. A testem kb 40%-a megzúzódott, és a bokám 2 helyen tört, kétszer műtöttek 1 hónap alatt és 2hónapig ki sem tudok mozdulni itthonról(2hét kórház volt). Még suliba járok tehát ott is elég gáz ez a mennyiségű hiányzás.
Szerintetek kb mi a reális összeg amit kérhetek?
21F, előre is köszönöm
Szerintem szülői segédlettel üljetek le, és kérdezzétek meg hogy Ő mennyire gondolt!
Ne érts félre! Nem gondollak gyereknek, de veled könnyebben bír mint mondjuk apáddal, vagy anyáddal!
Sajnálatos, hogy ezt kell mondanom de nem.
Hasznosabb választ vártam...
#1 vagyok:
Itt nem az a kérdés hogy neked mennyi a károd, hanem hogy neki mennyit ér meg hogy megegyezzetek!
Ő mennyire gondolt? Elütött egy teherautóval, hajszálon múlt az életem és hetekig szenvedtem, minden lélegzetvétel fájt, és rengeteg problémát szül ez az egész.
De nem akarok pereskedni, ezért gondoltam megkérdezem mi a reális amit kérhetek.
#1 vagyok:
Figyuzz. Ha egy kétkezi melós, akkor hiába is kérsz akár 200.000-et, ha egyszerűen nincs neki. Viszont ha lóvés, akkor még 500.000-es ajánlattal is elhajthatod a francba, és emelni fogja!
Ésszel!
#1 vagyok:
Melós, 150.000?
Szerintem reális. Esetleg 2 részletben is.
Tévedsz, polgári perben te kapod a kártértést. Igaz, ebből lejönnek az ügyvédi költségek.
Sajnos gőzöm sincs, mennyit ítélnének meg neked. Én biztos többet kérnék 150 ezernél.
Szerintem is reális, én amúgy sem akarok itt pereskedni meg szärakodni, a gyógyulásommal foglalkozom inkább.
Köszi a gyors válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!