Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mediáció, mi a reális összeg...

Mediáció, mi a reális összeg amit kérhetek közúti balesett sértettjeként?

Figyelt kérdés

Az anyagi károk a balesetben kb 30.000 forint. Emellé jön még, hogy gyógyszerek,kórházba járás útiköltsége stb.

A rendőr azt mondta ezeket irjam össze, meg kérhetek kártéritésként pl pénzt.

A balesetben én biciklivel voltam, a balesetet okozó pedig teherautóval. A testem kb 40%-a megzúzódott, és a bokám 2 helyen tört, kétszer műtöttek 1 hónap alatt és 2hónapig ki sem tudok mozdulni itthonról(2hét kórház volt). Még suliba járok tehát ott is elég gáz ez a mennyiségű hiányzás.

Szerintetek kb mi a reális összeg amit kérhetek?

21F, előre is köszönöm

2018. szept. 20. 21:23
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem szülői segédlettel üljetek le, és kérdezzétek meg hogy Ő mennyire gondolt!

Ne érts félre! Nem gondollak gyereknek, de veled könnyebben bír mint mondjuk apáddal, vagy anyáddal!

2018. szept. 20. 21:30
 2/33 A kérdező kommentje:

Sajnálatos, hogy ezt kell mondanom de nem.

Hasznosabb választ vártam...

2018. szept. 20. 21:31
 3/33 anonim ***** válasza:

#1 vagyok:

Itt nem az a kérdés hogy neked mennyi a károd, hanem hogy neki mennyit ér meg hogy megegyezzetek!

2018. szept. 20. 21:32
 4/33 A kérdező kommentje:

Ő mennyire gondolt? Elütött egy teherautóval, hajszálon múlt az életem és hetekig szenvedtem, minden lélegzetvétel fájt, és rengeteg problémát szül ez az egész.

De nem akarok pereskedni, ezért gondoltam megkérdezem mi a reális amit kérhetek.

2018. szept. 20. 21:32
 5/33 anonim ***** válasza:

#1 vagyok:

Figyuzz. Ha egy kétkezi melós, akkor hiába is kérsz akár 200.000-et, ha egyszerűen nincs neki. Viszont ha lóvés, akkor még 500.000-es ajánlattal is elhajthatod a francba, és emelni fogja!

Ésszel!

2018. szept. 20. 21:35
 6/33 anonim ***** válasza:
előző, ez egy teherautósofőr minden jel szerint...
2018. szept. 20. 21:39
 7/33 A kérdező kommentje:
Értem én, hát sofőr. Dolgozott mikor elütött azzal a nagy teherautóval.Én igazából olyan 150 ezer környékére gondoltam, csak a családtagok meg mindenki mondja nekem, hogy akár egy milliót is kaphatok ha biróságon intéződik az ügy. Én úgy tudom, hogy ha biróságra megyünk akkor nem is én kapok pénzt hanem az állam bünteti őt meg. Ezzel tévedek?
2018. szept. 20. 21:39
 8/33 anonim ***** válasza:

#1 vagyok:

Melós, 150.000?

Szerintem reális. Esetleg 2 részletben is.

2018. szept. 20. 21:41
 9/33 anonim ***** válasza:

Tévedsz, polgári perben te kapod a kártértést. Igaz, ebből lejönnek az ügyvédi költségek.

Sajnos gőzöm sincs, mennyit ítélnének meg neked. Én biztos többet kérnék 150 ezernél.

2018. szept. 20. 21:42
 10/33 A kérdező kommentje:

Szerintem is reális, én amúgy sem akarok itt pereskedni meg szärakodni, a gyógyulásommal foglalkozom inkább.

Köszi a gyors válaszokat

2018. szept. 20. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!