Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha rajtakapnak a buszon, hogy...

Ha rajtakapnak a buszon, hogy nincs se jegyem, se bérletem. (? )

Figyelt kérdés

és mondják, hogy "jó, akkor leszállunk és megvárjuk a rendőröket", miután leszálltunk és el akarok futni, a kalauz elkap és elkezd rángatni, majd nem engedi meg, hogy elmenjek, azt a szabadság korlátozásáért fel lehet jelenteni? Sőt, ott tarthat egyáltalán, akár el is sétálhatnék nem?

(Nem volt ilyen, ez csak most eszembe jutott.)

2010. jún. 20. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
Én legalább leszállok!!!!egy bliccelő:)
2010. jún. 23. 23:05
 72/75 anonim válasza:

"A baj, hogy a szolgáltatás nem arányos az árral. Ennyi pénzért bárpultnak kéne lennie a buszban és thai ku.rváknak kéne szopnia."

:DDD teljesen egyetértek.

nem értem mi ez a sok gazdag ember itt. nekik nyilván mindegy, zsebből kifizetik a bkv bérletet, amíg a merci szervízben van.

Nem foghat meg, nem tarthat vissza, hozzád sem érhet egy ellenőr.

A kamu adatok is jók, de én inkább elfutnék.

Az,hogy harmadik személynek nem adja ki az adatokat, szerintem nem oké. lesza.ja, hogy mit akarsz.

18/L

2010. jún. 24. 00:30
 73/75 anonim ***** válasza:
48%
Elmondom nektek a megoldást! Hihetetlenül fog hangzani. GYALOGOLSZ pesti bar om anyádba és megvan oldva a BKV-tok. A vidéki buszok és a Volán hol kap állami milliárdokat, hogy lehessen utazni? Sehol! Olyan tragacsokat küldenek különbusznak amit szinte tolni kell és füstöl az utastér. És ez megy a helyijáratokon is. Amikor 100 cigány felözönlik a buszra és a szerencsétlen fehér meg fennmarad, stb, stb. És a vidéki ember adójából is megy szépen a BKV-ba. Mi a fas zért kell nekünk a s zaros pestiek buszozását fizetnünk??? Most őszintén.
2010. jún. 24. 01:25
 74/75 anonim ***** válasza:
100%

amúgy sztem azért is jó bliccelni mert így az ember legalább egyszer részese lehet egy milliárdos sikkasztásnak:D

na de viccet félre téve ilyen árak mellett ne csodálkozzon senki h nem vesznek jegyet az emberek. én is egyetemista vagyok pesten ha tudom h olyan hónap jön h többet fogok mozogni és éppen van pénzem azaz nem kell napokig vajas kenyéren élnem h meg tudjam venni bérletet akkor megveszem. ha nincs pénzem akkor marad a bliccelés

2010. jún. 24. 02:02
 75/75 anonim ***** válasza:
100%

Szemétség! Le akarok menni Fehérvárra vonattal, hogy bútort nézzek, mert csak ott van kiállítva, amit megakarunk venni. Megnéztem 2300 forint a jegy egy főnek, csak oda. Mi ketten megyünk. Oda vissza 9200 Ft. Ha kocsival megyek 200 km oda vissza, 5000 Ft.

Én is azon gondolkodom, hogy hogyan blicceljek végig egy ilyen utat, mert ezt az összeget, csak azért, hogy megnézzek egy bútort kicsit soknak tartom.

2010. jún. 24. 08:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!