Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha rajtakapnak a buszon, hogy...

Ha rajtakapnak a buszon, hogy nincs se jegyem, se bérletem. (? )

Figyelt kérdés

és mondják, hogy "jó, akkor leszállunk és megvárjuk a rendőröket", miután leszálltunk és el akarok futni, a kalauz elkap és elkezd rángatni, majd nem engedi meg, hogy elmenjek, azt a szabadság korlátozásáért fel lehet jelenteni? Sőt, ott tarthat egyáltalán, akár el is sétálhatnék nem?

(Nem volt ilyen, ez csak most eszembe jutott.)

2010. jún. 20. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:

"A másik, hogy a BKV változtat a szolgáltatást illetően, és amint lejjebb megy a jegy-, és bérletár, valamint növekedik a szolgáltatás minősége, az emberek megveszik a jegyet."

Ezzel értek én is egyet!

Csak hát ugye veszteséges a Bkv és egyhamar nem fog javulni a szolgáltatás szinvolnala sem!És az a véleményem,hogy a jegy és bérletből befolyt összeg az csak kismiska lenne,hogy a szinvonalt növeljék,főleg ha csökkentenék az árakat... Talán nem kellett volna 100 milliós végkielégitéseket fizetni,meg jó busás fizetéseket osztogatni,konkrétan olyan embernek aki semmit(!!) nem csinált a bkvnál csak felvette a lóvét....,ugye tudjuk;) szóval ez az undoritó,és kérem tisztelettel én ezentúl is ingyen veszem igénybe ezt a rendkivűl szinvonalas szolgáltatást:P Mire itt rendeződnek a dolgok,addira én már bottal fogok járni:D 29F

2010. jún. 21. 00:07
 52/75 anonim ***** válasza:
26%
na akkor sírj továbbra is a végkielégítések miatt! Ne vegyél jegyet,bérletet! majd a BKV színvonalat emel! Miből????? ezt komolyan gondoltátok hogy csak ennyi az egész és máris minden megoldódik? A teljes gépparkot, infrastruktúrát stb. le kéne cserélni! Ezt a románok megoldották, nekünk nem sikerült! Akkor meg mit vártok?
2010. jún. 21. 00:16
 53/75 anonim ***** válasza:
89%
Valószinű,hogy azért veszteséges a Bkv mert pár ember(köztük én is) ingyen utazik... ezt Te se gondolod komolyan 63%!Sztem azért többen vannak azok akik vesznek jegyet mint azok akik nem!
2010. jún. 21. 00:56
 54/75 anonim ***** válasza:

Ha a helyedben lennék, én is jól megfingatnám az ellenőröket.

De én kocsival járok.

2010. jún. 21. 13:35
 55/75 anonim ***** válasza:
92%
Azért vegyek jegyet, hogy a Bkv-s menedzsment zsebét tömjem tele pénzzel? Majd az én pénzemen fognak meggazdagodni nem? Már azokon meggazdagodtak, akik fizetnek a jegyért. És még mindig nem látják be a hülyék, hanem itt pocskondiáznak. Na ezért tart itt Magyarország. A sok birka miatt.
2010. jún. 21. 13:55
 56/75 anonim ***** válasza:

Ja, tehát a tisztességes embereket jobb helyeken birkának nevezik?:)

Végül is tudom, itt ha nem csalsz, lopsz, és hazudsz, ahol tudsz, akkor egy hatalmas birka vagy.

Gondolom a BKV-nál is mondták a Szalainé xy Eleonórának, hogy Te figyu Eleonóra, itt olyan sz*r az elszámoltatási rendszer, és Te nem húzol be magadnak 60-70 milkát? Mekkora birka vagy, főleg mikor körülötted mindenki ezt csinálja!

Azért tart itt Magyarország mert mindenki megpróbál ügyeskedni (vélt vagy valós okos miatt), és a tisztességes embereket lebirkázzák.

Igen, az meg roppant valószínű, hogy a BKV csökkenti a jegyárakat (-bevétel) és növeli a színvonalat(+költség).

Miből???

Abból az ellopott pár száz millióból, azt a kismillió buszt és villamost?

Hát, arra lehet várni!

Előbb változtatják meg az ellenőrök jogkörét!

2010. jún. 21. 14:49
 57/75 anonim ***** válasza:
94%

"Előbb változtatják meg az ellenőrök jogkörét!"

Azt adja meg a jóisten...,hogy az ellenőröknek ilyen hatalmat adjanak a kezükbe!Mondjuk akkor is letojnám mert elszaladnék és lehet fogócskázni:P:D

2010. jún. 21. 15:50
 58/75 anonim ***** válasza:
100%

Nem kényszeríthet rá az ellenőr, hogy ott maradj, míg a rendőrök kijönnek, személyi szabadság korlátozása.

És én 10 éve utazom BKV-val, horribilis összegeket fizettem (havi 17 e), hogy munkába járhassak, aminek a Bp-n kívűli szakaszának 50%-át fizették, és az elmúlt két évben szarok rá, hogy hol tart a BKV, mikor az összehányt, mocskos, fűtetlen levegőtlen, teli csövesekkel kocsiba szállok fel, ja és mióta az ellenőr tőlem elkérte a jegyet, a büzlő csövesnek annyit nem mondott, hogy bakfitty. Én meg havi 18 e-ért ülök le utána a mocsadékba.

Hát én 2 éve toszok jegyet vagy bérletet venni, bp-n kivűli szakaszra adok kallernak egy 100-as, így mindketten jól jártunk. Bp-n meg leszállok, ha jön.

És nem a hozzám hasonlók miatt tart itt a BKV. hanem olyan szartökű, hatalommal bíró emberek miatt, akik a BKV-nál százmillákat utalgatnak ki maguknak.

Nehogymár a kérdező legyen a hibás.

2010. jún. 21. 17:26
 59/75 anonim ***** válasza:

Egy havi bérlet 10.000 forint.

Tehát egy évre 120.000 forint.

Számoljunk csak 10.000 bliccelővel, az évi 1,2 milliárd forint bevételkiesés.

És szerintem jóval több, mint 10.000 ember bliccel.

És ugye ez csak egy évre volt.

2010. jún. 21. 18:10
 60/75 anonim ***** válasza:

De mivel senki nem akar jegyet venni, ezért a BKV b*szik felújítani a járműveit, emeli az árakat, és mindenki bliccelhet a büdös, húgyszagú buszokon.

Végül az egész annyira le fog amortizálódni, hogy nem is kell már jegy, se bérlet, mert ingyen fogják adni.

2010. jún. 21. 18:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!