Nem egészen értem, sokszor hallani, hogy kórházba még a budipapírt is vinni kell. De ez nem törvénytelen?
Én úgy tudtam, de lehet hogy rosszul, hogy a törvény egy csomó intézményt, gondolom pl. közintézményeket, de talán másokat is, kötelez, hohgy megfelelő számú wc-t, nélha még férfi és női mellett mozgáskorlátozott wc-t is fenntartson. Gondolom a törvény nem csak azt mondja hogy léteznie kell a helységnek, hanem fent is kell tartani, azaz wc papírt kell biztosítani, és takarítani is kell. Kórházakra nem vonatkozik a törvény?
Napi 3-4 guriga egy osztályon?
Szerintem attól jóval több elfogy.
Azt kibírnák anyagilag, pláne hogy egy 24 gurigás csomagban, egy tekercs 50 Ft körül lehet. Egy osztályon lehet, 1 személyzeti wc, 1 női, 1 férfi, egy mozgáskorlátozott, és összesen legyen 10 wc csésze, és mindegyiknél naponta 2-3x cserélnek wc gurigát, akkor az 20-30 guriga x 50 ft= 1000-1500 Ft / nap.Bár ez elég durva becslés volt:D
"Igen ez egy filléres cucc. De ha megnézel egy listát, hogy még mi mindent kell bevinni a kórházba, hát az vetekszik az afrikai vadonba készülő felfedező túlélő felszerelésével."
Na, akkor sorold, mi az a sok minden, amit be kell szerezni a kórházbafekvéshez. Fogkeféd nincs otthon, vagy pizsamád?:D Volt mostanában néhány köröm kórházban, úgyhogy ne kamuzz, fölösleges.
Amúgy minden kórházi büfében kapható klotyópapír.
"Nem érted a problémát.
A vécékből ellopják a papírt a suttyó prolik."
Lehet, hogy ez a helyzet, bár voltam már olyan helyeken, ahol nem lopták el, pl. strand, és sok más hely, valahogy a kórházba mások kerülnek be? Meg hallottam ilyent intenzív osztályról is, persze lehet hogy kacsa. Mindenesetre a törvény az törvény és a bejátszott videóban a vécépapírt automatából pénzért lehet megvenni, és ez nem éppen a mellékhelység biztosítása, ha fosni kell, akkor gyorsan fuss az automatához, meg egyébként is a törvény szerintem nem úgy szól, hogy pénzért. De lehet hogy nincs is ilyen törvány, csak én halucinálok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!