Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem egészen értem, sokszor...

Nem egészen értem, sokszor hallani, hogy kórházba még a budipapírt is vinni kell. De ez nem törvénytelen?

Figyelt kérdés

[link]

Én úgy tudtam, de lehet hogy rosszul, hogy a törvény egy csomó intézményt, gondolom pl. közintézményeket, de talán másokat is, kötelez, hohgy megfelelő számú wc-t, nélha még férfi és női mellett mozgáskorlátozott wc-t is fenntartson. Gondolom a törvény nem csak azt mondja hogy léteznie kell a helységnek, hanem fent is kell tartani, azaz wc papírt kell biztosítani, és takarítani is kell. Kórházakra nem vonatkozik a törvény?

2018. aug. 4. 23:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
21%

Már megint a liberálisok lázítanak. Bezzeg Gyurcsány idejében milyen volt az egészségügy. De visszamehetünk egészen 18. századik és megvizsgálhatjuk az egészségügy állapotát.

Ja bocs nem is fideszes bérkommentelő vagyok csak írom itt a hülyeségeket.

Nem tudom, hogy van-e ilyen törvény de eléggé visszataszító, hogy 2018-ban egy közintézményben ahol alapvető dolog lenne az emelt szintű higiénia ilyen dolog egyáltalán előfordulhat.

2018. aug. 4. 23:28
 2/24 anonim ***** válasza:
12%

"Kórházakra nem vonatkozik a törvény?"

Nem érted a problémát.

A vécékből ellopják a papírt a suttyó prolik. Tehát a tolvajok a törvényen felüliek. És ez nem róható fel a kórháznak. De ha sok időd van, mehetsz vécépapír-felvigyázónak a legközelebbi kórházba.

2018. aug. 4. 23:33
 3/24 anonim ***** válasza:
39%

Te eddig wc papír felvigyázó voltál és onnan tudod, hogy lopják ?

2018. aug. 4. 23:40
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
A korhazat irasban(akar emailben) bejelented a nebih nek. Ez lett az antsz utodja. Bezartak mar igy korhazat nemreg.
2018. aug. 4. 23:54
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
Ez aztán a hír, bmeg. Mi lesz legközelebb az rtl-híradó vezető tudósítása, szemölcs nőtt Bunyós Pityu seggén?:DD
2018. aug. 4. 23:55
 6/24 anonim ***** válasza:

"Bezartak mar igy korhazat nemreg."

Melyiket?:D

2018. aug. 4. 23:58
 7/24 anonim ***** válasza:
81%
Tudjuk, hogy csak az a hír, ha a migráncs átugrotta a kerítést.
2018. aug. 5. 00:03
 8/24 anonim ***** válasza:
96%

Bementem egy érfestéses vizsgálatra, úgy volt, hogy este hazamegyek, de rosszul lettem, és ott tartottak éjszakára. Egy néni, aki ment el, nekem adta a megmaradt vécépapírját, de az infúzió miatt rengeteget kellett pisilnem, és nem mesélem el, hogy hogyan osztottam be a készletet. Ráadásul büdös voltam, és hiába kértem valami kis szappant vagy kézmosót, semmit nem adtak, hogy megmosakodjak, csak a víz volt, törülközni a lepedő lelógó fele.

Egyébként nem az a legnagyobb baj, hogy papír nincs, mert azt visznek be a rokonok, de nővér is kevés van.

2018. aug. 5. 00:20
 9/24 anonim ***** válasza:
70%
Szégyen gyalázat, de a lakosság 2/3 részének jó így. Lopni kell a stadionokból budi papírt (ott biztos vagyok benne hogy van) és átvinni a kórházakba.
2018. aug. 5. 00:22
 10/24 anonim ***** válasza:
13%
Törvénytelen ellopni is onnan, de sokan mégis megteszik, sajnos. De nem értem, miért olyan nagy probléma bevenni egy ilyen filléres cuccot a kórházba, ha valaki befekszik.
2018. aug. 5. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!