Nem egészen értem, sokszor hallani, hogy kórházba még a budipapírt is vinni kell. De ez nem törvénytelen?
Én úgy tudtam, de lehet hogy rosszul, hogy a törvény egy csomó intézményt, gondolom pl. közintézményeket, de talán másokat is, kötelez, hohgy megfelelő számú wc-t, nélha még férfi és női mellett mozgáskorlátozott wc-t is fenntartson. Gondolom a törvény nem csak azt mondja hogy léteznie kell a helységnek, hanem fent is kell tartani, azaz wc papírt kell biztosítani, és takarítani is kell. Kórházakra nem vonatkozik a törvény?
Már megint a liberálisok lázítanak. Bezzeg Gyurcsány idejében milyen volt az egészségügy. De visszamehetünk egészen 18. századik és megvizsgálhatjuk az egészségügy állapotát.
Ja bocs nem is fideszes bérkommentelő vagyok csak írom itt a hülyeségeket.
Nem tudom, hogy van-e ilyen törvény de eléggé visszataszító, hogy 2018-ban egy közintézményben ahol alapvető dolog lenne az emelt szintű higiénia ilyen dolog egyáltalán előfordulhat.
"Kórházakra nem vonatkozik a törvény?"
Nem érted a problémát.
A vécékből ellopják a papírt a suttyó prolik. Tehát a tolvajok a törvényen felüliek. És ez nem róható fel a kórháznak. De ha sok időd van, mehetsz vécépapír-felvigyázónak a legközelebbi kórházba.
Te eddig wc papír felvigyázó voltál és onnan tudod, hogy lopják ?
"Bezartak mar igy korhazat nemreg."
Melyiket?:D
Bementem egy érfestéses vizsgálatra, úgy volt, hogy este hazamegyek, de rosszul lettem, és ott tartottak éjszakára. Egy néni, aki ment el, nekem adta a megmaradt vécépapírját, de az infúzió miatt rengeteget kellett pisilnem, és nem mesélem el, hogy hogyan osztottam be a készletet. Ráadásul büdös voltam, és hiába kértem valami kis szappant vagy kézmosót, semmit nem adtak, hogy megmosakodjak, csak a víz volt, törülközni a lepedő lelógó fele.
Egyébként nem az a legnagyobb baj, hogy papír nincs, mert azt visznek be a rokonok, de nővér is kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!