Mennyi lenne a gyerektartás, ha az apuka németben lakik és hentesként dolgozik?
29es, anyuka azért főz, mos stb. rá mert nála van elhelyezve a gyerek. ez a kötelessége, amit akkor is megtesz, amikor apukával együtt élnek. lehet, hogy csak nekem megy az agyamra ez a természetbeni dolog, de akkor sem értem, hogy miért kell felhándálni szinte minden anyukának, hogy "én vagyok vele, ha beteg, én főzök, mosok rá" stb. ezt úgy gondolom, mindenki vállalja, amikor gyereket tervez. persze, 2 ember vállal gyereket, de amíg anya gyesen van, apa addig dolgozik, szóval a háztartás és a gyereknevélés szerves része akkor is rá hárul. van pár gyermekét egyedül nevelő apuka ismerősöm, akik SOHA nem panaszkodnak arra, hogy nekik kell nevelni a gyereküket, és munka mellett nekik kell főzni /mosni rájuk. Ez a különbség a két nem között. Tisztelet a kivételnek.
Pontozzatok le, hajrá.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!