Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyi lenne a gyerektartás,...

Mennyi lenne a gyerektartás, ha az apuka németben lakik és hentesként dolgozik?

Figyelt kérdés

2018. júl. 26. 10:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
67%
fogadjunk hogy ezt a kérdést is te tetted fel https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
2018. júl. 27. 13:17
 22/31 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem elég a pénz amit a férj fizet el kell menni a bíróságra és ott majd eldöntik mennyi jár csak nehogy pofára esés legyen belőle,ha kevesebbet kapsz,mint eddig.
2018. júl. 27. 13:20
 23/31 A kérdező kommentje:

Mondta valaki, hogy egyáltalán kapok pénzt tőle?? Istenem zárjuk le ezt a témát. Kaptam választ pont. Köszönöm.

A többi már csak kötekedés.. 🙄

2018. júl. 27. 13:30
 24/31 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom miért kell túl kombinálni, már korábban is megírtam nem a fizetéstől függ magasabb fizetésnél. 4 milliós nettó estetén sem fogják odaítélni a 15%-t, ha nem indokolt a gyerek jelenlegi helyzetében.
2018. júl. 27. 13:31
 25/31 anonim ***** válasza:
67%

"Mennyi lenne a gyerektartás, ha az apuka németben lakik és hentesként dolgozik?"

Tényleg nem kötözködésképpen, de a kérdésed alapján fontosnak tartottad kihangsúlyozni, hogy apuka "németben" dolgozik, ergo te ONNAN azt várod, hogy majd a fizetésének a 20%-át odaítélik, ami 2000 eurónál elég szép kis pénz. De amúgy nem értem minek vetődik fel benned ilyen kérdés, hisz azt írtad, hogy te is jól keresel, mellesleg apukával közösen is meg lehet egyezni egy havi fix összegben, csak te a maximumot akarod kihozni belőle.

2018. júl. 28. 07:23
 26/31 anonim ***** válasza:
15%
Mér baj az h a maximumot akarja? És magas összegre számíthat mert ha az apa maga jó sorban él Németországban, akkor a gyereke nem nyomoroghat Mo-n minimálból. Ez törvény. És az anyának a természetben nyújtott tartását is bele kell számítani.
2018. júl. 28. 08:29
 27/31 anonim ***** válasza:

"És magas összegre számíthat mert ha az apa maga jó sorban él Németországban, akkor a gyereke nem nyomoroghat Mo-n minimálból"

A nettó 2000 euró Németországban nem számít jónak, sima közepes fizetés... és gondolom apukának is van kiadása, ami több, mert a megélhetés is több, ezt is számításba veszik. Mellesleg anyuka is jól keres, miért nyomorogna már a gyerek? Ahogy előttem írja valaki: ha apukától ennyi, meg annyit kérnek, anyuka is ugyanannyival járuljon hozzá, ne csak a lehúzásra menjen.

2018. júl. 28. 15:01
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A kislányom apukája is külföldön dolgozik, és én 60 ezer gyerektartást kapok. Nem mindig a magyarországi, és nem is a kinti fizetést veszik csak alapul, hanem azt, hogy a gyerek életszínvonala ne csökkenjen jelentősen a válás miatt.

És mielőtt valaki azzal jön, hogy én is teszek-e ennyit mellé, annak leírom, hogy igen, én sem vagyok csóró. Plussz az év kb. 340 napjában kizárólag én gondoskodok a gyerekről.

2018. júl. 30. 15:25
 29/31 anonim ***** válasza:
44%

"Ahogy előttem írja valaki: ha apukától ennyi, meg annyit kérnek, anyuka is ugyanannyival járuljon hozzá, ne csak a lehúzásra menjen."

Az anyuka főz, mos, takarít rá, ápolja ha beteg, segíti megírni a leckéjét, viszi edzésre, stb...ezt az apa mind nem teszi meg. Tehát többet fizet.

2018. júl. 30. 15:41
 30/31 anonim ***** válasza:

Hentesként dolgozni nem leányálom.

Bizonyára azóta kiderül a " tuti ".

2018. okt. 26. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!