Mennyi lenne a gyerektartás, ha az apuka németben lakik és hentesként dolgozik?
Annyi, mintha itthon dolgozna, nem a német fizetést veszik alapul. .
Tehát egy 30-40 ezer forintban gondolkozz.
😂😂😂
Nem is tudjátok hogy mi merre hogyan.. mégis ilyen ítélkezően írtok..
Nem részletezem az biztos, de azért köszönöm a normális értékelhető válaszokat. :)
Ugy van, ahogy a 15-os mondja, a kinti megelhetes koltsege miatt nem kapod meg az ottani fizu 15-25%-at, mint ahogy normal esetben lenne, hanem ennek a toredeket. Teljesen jogosan amugy.
Egyebkent nem az apanak kell eltartania a gyereket meg az anyjat, hanem kb. egyenloen kell hozzajarulniuk a gyerekhez. Ha a ficko hazakuldene havi 500 eurot, az anya vajon hozzatenne ugyanennyit havonta, es ezt mind a gyerekre koltene? Vannak ketsegeim (videken ennyibol teljes csaladok elnek).
Egyebkent meg igy is meg tud elni a ficko lehuzasabol egy megfelelo golddigger, ha kikoltozik egy olcsobb helyre (pl. Indoneziaban 200ft-bol meg lehet ebedelni).
Én nem értem, tényleg nem... Hogy mi ez a rossz indulat??? 😱
Egyszerűen csak érdeklődtem h kb Mennyi lehet az összeg vagy h ez ilyenkor hogy működik... Szerintem szó sem volt róla h én leakarnám húzni a kedves apukát...
Én is dolgozok nem keresek rosszul 😉
De nyilván amit küldene a gyerekre az mind rá is menne..
Én elhiszem h sok anyuka csak azért csinál gyereket h kapjon utána pénzt és ne kelljen dolgoznia stb stb.. De könyörgöm ne általánosítsunk már...
Biztosan van mindenkinek a környezetében olyan nő aki egyedül neveli a gyerekét (róla is egyből ezt feltételezitek?)
Mert igencsak gyakori ez már SAJNOS.
"De nyilván amit küldene a gyerekre az mind rá is menne.."
mégis kire menjen a kutyára? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!