Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meg akartak "viccelni" (ijeszt...

Meg akartak "viccelni" (ijeszteni) amiből az lett hogy 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okoztam egy fiatalkorúnak. Az anyja feljelentett, mi lesz ebből?

Figyelt kérdés

Én 24 vagyok, a gyerek 18 alatt.

Nem szeretném túlságosan részletezni, meg akartak ijeszteni amiből az lett hogy az egyikhez mentőt kellett hívni.

Videózták az eseményt, addig nem hívtam és engedtem hogy hívjanak mentőt amíg el nem küldik ott azonnal a helyszínen bluetooth-on a felvételt, ez is rajta van. Először nem akarták, ezért mondtam hogy addig nem jön mentő amíg át nem küldik.

Utána én hívtam mentőt és a sérült anyját is. (Kb őrült volt, meg se akarta hallgatni mit csináltak a kis szemetek)

A felvétel birtokában szerintetek most én is tegyek feljelentést?

Mire számíthatok ha továbbmehy az ügy?

2018. júl. 23. 16:30
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
84%

Egyáltalán nem volt hiábavaló hogy feltetted itt ezt a kérdést. Legalább megláthattuk miképpen vélekedünk a dologról és mik a valós szabályok.

Na meg telefonáltál és ezért már meg tudsz nyugodni. Ez legalább egy tényleg fontos kérdés volt ebben a rovatban.

2018. júl. 23. 20:34
 52/57 anonim ***** válasza:
88%

"Hát akkor ezzel letudva, nem gondoltam volna hogy ilyen békés lesz a vége."

Anyuka hazamegy:

- Pistike b+ mi a fasszzért kamerázzátok a marhaságaitokat, látod most is mennyit smúzoltam hogy az a hülyegyerek ne jelentsen fel a fegyvernek látszó tárgy miatt, mert akkor nagyot szoptatok volna! Máskor legyetek gondosabbak, büdös kölkök!

- Igen mami, máskor vigyázunk, köszi hogy elsikáltad :)

Pistike később a haverjainak:

- No, ez meg is van, mehetünk haverkáim. Stukkerek megvannak? Ma ki lesz az esti hülyegyerek, akit beszaratunk?

2018. júl. 23. 21:14
 53/57 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez nem törvénysértés, ha nem tudtad, hogy játékpisztoly. Mondjuk bemész a bankba játékpisztollyal, simán lelőhetnek, és nem fogják elítélni őket. Fegyvernek látszó tárgy, ahogy mondják.
2018. júl. 24. 07:58
 54/57 anonim ***** válasza:
42%

"Majd ird meg ide, hogy mi lett, nagyon kiváncsi vagyok."

De nem fogjuk megtudni, a kérdező regisztrációját törölték. Vagy ő maga töröltette, az is lehet az egész kérdés csak trollkodás volt.

2018. júl. 24. 08:48
 55/57 anonim ***** válasza:
94%
Na, látom megoldódott a dolog, a gyerek meg szerintem megtanulta (bár ha ezek után az anyjának el kellett magyaráznia lehet baj van) hogy ez már nem a vicc kategória, amerikában ha olyan környéken vagy simán kifoghatsz olyat aki válaszként előrántja a valódi stukkert aztán ha szerencséd van nem ereszt beléd párat.
2018. júl. 24. 17:46
 56/57 anonim ***** válasza:
94%
Azt meg nem tudom ki találta ki hogy a játékpisztoly felmentés, fegyvernek látszó tárggyal mást fenyegetni ugyanolyan bűncselekmény mint igazi fegyverel.
2018. júl. 24. 17:48
 57/57 anonim ***** válasza:
40%
Keress fel egy ügyvédet és menj be önként a rendőrségre!
2018. júl. 25. 08:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!