Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Eladtam az autómat 4 hete,...

Eladtam az autómat 4 hete, egy ismerősöm haverjának, kifizette, de sietett és mondta, hogy vissza jön délután megírni a papírokat, azóta se tudom elérni és nincs papírom az adásvételről, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Az ismerős se éri el, pontos címet senki se tud, nevet és telefon számot igen. Hívtam a biztosítóm, és csak adás vételivel törlik a nevemről, rendőrségre menjek vagy mit tehetek?

2018. júl. 10. 21:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

18., sejtettem, hogy ez lesz. Viszont ha kivonatod a forgalomból, akkor hosszú távon csak te jársz jól. Legalább nem kell idegeskedned, hogy mit követnek el a kocsival.

Minél előbb menj az okmányirodába! Ha ma hülyeséget csinál a kocsival, akkor téged vonnak felelősségre.

Bukni fogsz anyagilag, de akkor már se biztosítás, se súlyadó, se semmi.

40 ezer meg hát ugye manapság szinte semmi.

Járd végig az okmányirodai tortúrát, és részedről gond lezárva.

Mást már úgysem tehetsz. Még jó, hogy így megoldható...

2018. júl. 12. 20:11
 22/28 anonim ***** válasza:
Ja, az viszont eszembe jutott, hogy a rendszámtáblát le kell adni. Bakker! Kérdezz utána, mert régen így volt. Na már kezdtem örülni, de ez most beugrott. Anélkül ki se tudod vonatni. Írjon aki tudja, hogy manapság ez hogy megy.
2018. júl. 12. 20:14
 23/28 anonim ***** válasza:

# 18

Megmondtam, hogy mit mondj. Azt, hogy elvitte próbakörre és nem hozta vissza.

Ugye, hogy nem ezt mondtad?

2018. júl. 12. 20:24
 24/28 veterán vas ***** válasza:

"bűncselekményt nem követett el"

Fogalmazzunk pontosabban: eddig még nem tudni róla. :/

2018. júl. 12. 20:47
 25/28 anonim ***** válasza:
50%
Most már mindegy. Azért írd majd meg légyszi, hogy alakult a dolog, mert itt idegeskedünk veled két napja. :) Én legalábbis.
2018. júl. 12. 20:50
 26/28 anonim ***** válasza:

"Ezt fordítva szokják csinálni te idióta barom. Mert tudod mondjuk egy cserbenhagyásos gázolás vagy bankrablás stb. elkövet a kocsiddal mégis hogy fogod bemagyarázni a rendőrségen azt hogy te elattad az autót papírok átiratása nélkül?"

Idióta az anyád... hogy ilyen hülyét felnevelt.

Ez nem Amerika, hogy napi 10 bankrablás, napi 200 cserbenhagyásos gázolás. Ezek itthon annyira ritkák, hogy a nap hírei.

Azonban ha még meg is történik, mit írtam bunkó, tahó?

Hogy menjen be a rendőrségre, ergo jelentette.

= Vádolhatják, csak nincs mivel. Nem tudnak vele mit csinálni.

A magyar jog nem úgy működik, hogy a vádlott bizonyít. Ezt kéne megtanulni és nem a hülye kamu híreket olvasni.

2018. júl. 12. 22:23
 27/28 A kérdező kommentje:
Tegnap kideriettem, hogy hol lakik a "vevő" , tőlünk kb 30kmre az autó szétbontva áll az udvarán, képeket készítettem róla, 3x mentem el tegnap hozzá egyszer se jött ki, pedig otthon volt a szomszéd szerint. Az okmányirodába is voltam, 6 hónapra ideiglenesen kivonathatom 2380ft ért, de ezt játszhatom akár 30 évig is az ügyintéző szerint. Véglegesen kivonatni, kell a forgalmi illetve a rendszam, hát egyik sincs meg, pótoltatni kellene elég sok pénzért őket utána bontási engedélyt kérni és úgy adják ki a végleges kivonást, ez kb 180e Ft. 2 pici baba mellett ezt nem bírom megoldani. Nagyon tanácstalan vagyok. A rendőrség semmit nem foglalkozik. Köszönöm a hozzászolásokat egy 29 éves anyuka vagyok
2018. júl. 14. 09:04
 28/28 anonim ***** válasza:
Menj be a rendőrségre, ott legalább lesz nyoma hogy nem volt nálad a kocsi, ha pedig eszébe jut és visszamegy, akkor odaszólsz a rendőrségre...Ennyi az egész, csak legyen papírod, ahogy egy bizonyos időben az autó nem volt a birtokodban, ha ármit elkövetne vele...
2018. aug. 4. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!