Eladtam az autómat 4 hete, egy ismerősöm haverjának, kifizette, de sietett és mondta, hogy vissza jön délután megírni a papírokat, azóta se tudom elérni és nincs papírom az adásvételről, mit tehetek?
18., sejtettem, hogy ez lesz. Viszont ha kivonatod a forgalomból, akkor hosszú távon csak te jársz jól. Legalább nem kell idegeskedned, hogy mit követnek el a kocsival.
Minél előbb menj az okmányirodába! Ha ma hülyeséget csinál a kocsival, akkor téged vonnak felelősségre.
Bukni fogsz anyagilag, de akkor már se biztosítás, se súlyadó, se semmi.
40 ezer meg hát ugye manapság szinte semmi.
Járd végig az okmányirodai tortúrát, és részedről gond lezárva.
Mást már úgysem tehetsz. Még jó, hogy így megoldható...
# 18
Megmondtam, hogy mit mondj. Azt, hogy elvitte próbakörre és nem hozta vissza.
Ugye, hogy nem ezt mondtad?
"bűncselekményt nem követett el"
Fogalmazzunk pontosabban: eddig még nem tudni róla. :/
"Ezt fordítva szokják csinálni te idióta barom. Mert tudod mondjuk egy cserbenhagyásos gázolás vagy bankrablás stb. elkövet a kocsiddal mégis hogy fogod bemagyarázni a rendőrségen azt hogy te elattad az autót papírok átiratása nélkül?"
Idióta az anyád... hogy ilyen hülyét felnevelt.
Ez nem Amerika, hogy napi 10 bankrablás, napi 200 cserbenhagyásos gázolás. Ezek itthon annyira ritkák, hogy a nap hírei.
Azonban ha még meg is történik, mit írtam bunkó, tahó?
Hogy menjen be a rendőrségre, ergo jelentette.
= Vádolhatják, csak nincs mivel. Nem tudnak vele mit csinálni.
A magyar jog nem úgy működik, hogy a vádlott bizonyít. Ezt kéne megtanulni és nem a hülye kamu híreket olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!