Eladtam az autómat 4 hete, egy ismerősöm haverjának, kifizette, de sietett és mondta, hogy vissza jön délután megírni a papírokat, azóta se tudom elérni és nincs papírom az adásvételről, mit tehetek?
Ha ennyire ütődött vagy, hogy így kiadsz valamit a kezedből, akkor cseréljünk elérhetőséget, én majd szépen kifestek nálad, te meg menj addig nyaralni. Ne zavarjon, hogy nem ismersz, a ferit ismerem mer a feri a közös haverunk.
ÚÚÚÚRISTEN
Nem hiszem el... ennyire értetlenek vagytok?
KIFIZETTÉK AZ AUTÓ ÁRÁT NEKI!!!! NEM INGYEN VITTE EL A KOCSIT!
Szimplán nem jött vissza azért, hogy a papírokat megírják!
Ergo szabálytalanul zajlott le az eladás, azonban az eladónak megvan a pénze!!!!!
Ezért is nem követett el hatalmas hibát! Én is simán mondanám, hogy oké gyere vissza ha már a zsebemben a pénzem. Hiszen az már nem az én érdekem, hanem a vevőé.
Rendőrségre meg azért kell bemenni, mivel akkor van róla dokumentumod, hogy eladtad az autót, te nem vagy benne a sumákolásba!
Ezután nem lesz semmilyen problémád.
Emellett a rendőrség viszonylag eléggé gyorsan kiderítheti a vevő címét.
"Nem hiszem el... ennyire értetlenek vagytok?
KIFIZETTÉK AZ AUTÓ ÁRÁT NEKI!!!! NEM INGYEN VITTE EL A KOCSIT!"
ez eddig is nyilvánvaló volt okoska.
Látjuk, hogy kifizette. Nem vagyunk értetlenek. De úgy kb. felfogod, mennyi hátránya lehet abból, hogy ilyen felelőtlen volt?
Igen, menjen be a rendőrségre jobbhíján. Vagy foglalkoznak a hanyagságával, vagy nem. Még nem voltam ilyen helyzetben, nem tudom, mennyire foglalkoznak vele. De én is azt írtam, hogy ha már rendőrséghez fordul, ne hazudjon!!
#12!
Az egy dolog, hogy -szerinted- az össze hozzászóló érthetetlen. ;)
Viszont továbbra is az a dolog lényege, hogy senki, semmilyen módon nem tudja bizonyítani az autó eladását.
Innen kezdve elég nehéz elhitetni a hatósággal a fenti sztorit.
Na milyen hátránya lehet belőle?
Nem sértett törvényt, jóhiszeműen járt el.
Ha bemegy a rendőrségre, ott nem azzal kezdenek, hogy azonnal téged gyanúsítanak. (Sok volt az akciófilm)
Hanem meghallgatják a történetet és segítenek előkeresni a vevőt!
Hol van annak racionális alapja, hogy nem vették meg az autómat, erre bemegyek és azt mondom, hogy kifizették az árát, csak nem írtuk meg a szerződést?
Nem. egyedi eset amúgy sem, amikor valaki így trükközik, hogy ne kelljen átíratni az autót.
Ha az autóval bűncselekmény történik, akkor beidézik, de mivel jelentette az esetet, ezért megint nem tudnak az eladóval mit csinálni.
Emellett az eladónak semmilyen fizetési kötelezettsége nincs ilyenkor, csak a biztosítást nem tudja leszedni, határozat nélkül.
Azonban a rendőrség pár napon belül megtalálja az illetőt úgyis.
# 18
tanulópénz. hülye voltál mint egy fsz és most tanulsz belőle. azért írtam így, mert ennyire nagy hülyeséget csináltál. bocs
"KIFIZETTÉK AZ AUTÓ ÁRÁT NEKI!!!! NEM INGYEN VITTE EL A KOCSIT!
Szimplán nem jött vissza azért, hogy a papírokat megírják!"
Ezt fordítva szokják csinálni te idióta barom. Mert tudod mondjuk egy cserbenhagyásos gázolás vagy bankrablás stb. elkövet a kocsiddal mégis hogy fogod bemagyarázni a rendőrségen azt hogy te elattad az autót papírok átiratása nélkül?
nem lesz semmi kézzel fogható bizonyítékod hogy nem te vezetted az autót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!