Eladtam az autómat 4 hete, egy ismerősöm haverjának, kifizette, de sietett és mondta, hogy vissza jön délután megírni a papírokat, azóta se tudom elérni és nincs papírom az adásvételről, mit tehetek?
Már ne is haragudj, adtam/ vettem már pár autót életem során. Elképzelhetetlen tartom, hogy egy no-name "mittudoménki" beállít a lakásomba, csak úgy odaadom a slusszkulcsot és papír nélkül kiengedem a saját autómmal.
Nincs az a hatóság amelyik ezt a mesét beveszi.
Első gondolatom, hogy Te is részese vagy a sumákságnak...... ;)
"Hívtam a biztosítóm, és csak adás vételivel törlik a nevemről"
Ez a kisebb baj. Azt elég nehéz lesz bizonyítani, hogy nem te száguldoztál 150-nel a 30-as táblánál hátulról lefotózva.
"kifizette"
Akkor meg mit problémázol?
Bejelented, hogy ellopták az autódat, oszt cső. Ne legyél már életképtelen.
az első dolog ha autót elad az ember hogy aláíratja a másikkal az adásvételi papírokat csak utána adod oda a slusszkulcsot. Mert még a legnagyobb idióta is tudja ha nincs róla papír és az alatt az idő alatt ő bűncselekményt követ el a járművel akkor téged fognak meghurcolni.
Ergó ennyire hülye tesem lehetsz, szóval vagy kitaláció az egész történet vagy valami sumákolásban vagy benne
Előttem már leírták, milyen hátrányod van ebből, de még ott van az is, hogy a biztosítást is neked kell fizetned. Ha nem találod meg a fickót, és nem fizeted a biztosítást, előbb-utóbb kamatokkal együtt rengeteg lesz az éves díj.
Jó hülye voltál.
A rendőrségnek szerintem ne hazudj, mert ugye a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát. Főleg a kisembereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!