Küzdősportban halálos sérülés okozása bűncselekmény?
Gondolok itt arra ,hogy az egyik fél úgy megüti a másikat ,hogy abba bele az bűncselekmény ,vagy letudják balesetnek?
Illetve van e különbség abban,hogy ha egy célzott ütéstől következik be a halál vagy ha mondjuk egy rosszul sikerült eséstől.
Sok itt a beteg ember. Vádaskodnak kötekednek vagy a legjobb, én szoktam így válaszolni hogy egyes szám első személyben írok s akkor meg kitalálják, hogy én vagyok a kérdező másodregisztrációval.
Szóval azt hinnénk, a hülyeségnek van határa de itt újra és újra kiderül, hogy nincs.
De sajnos a kérdésre én se tudok válaszolni, én azt tippelem, amit egyesek írtak, hogy a szabályok betartása esetén baleset. Olyasmi mint amikor a gyalogos átszalad a piroson s elütjük.
Ugyanakkor azt hozzátenném, mindenképp vizsgálat van s azt is vizsgálják, nem voltunk e ittasak, esetleg kábítószer hatása alatt. Ha igen, akkor nem biztos hogy elkönyvelik balesetnek...
Van is egy ilyen film, nem küzdősport ugyan, egy pilóta letesz egy elromlott gépet, de meghal 4 ember s kiderül ittas volt és drogos s emiatt meghurcolják, pedig valójában megmentette a többi ember. talán valaki tudja a címét...
Utolso,igy van...
Volt mikor valaki kerdest tett fel egy hiresseggel kapcsolatban es megvadolták hogy o az a hiresseg es azert irta ki a kerdest hogy reklamozza magat...
Latom szepen leertekeltek es az en zoldemmel is 0% :D
és nem tesz jót a karrierjének akkor se ha felmentik végül...
szóval mindenki csak óvatosan öljön meg valakit!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!