Hogy tudom kitenni a lakásfoglalókat?
Figyelt kérdés
Egy évvel ezelött megengedtem egy román családnak hogy ideiglenesen beköltözhetnek a házamba mivel nem lakok ott ők meg felajánlották,hogy rendben tartják addig is a házat amig nem szeretnék beköltözni. Nagy hiba volt! Totálisan lelakták,tele hordták szeméttel a kertet,eltüzeltek mindent ami éghető. Már áram sincs a házban,a víz leszűkítve,de kiköltözni nem hajlandóak. Nincsenek bejelentve,papírt nem írtunk hogy ott laknak. Mi a leggyorsabb módja,hogy gond nélkül kitehetem őket?2018. jún. 18. 20:47
1/34 anonim válasza:
Rendőrség. Jogcím nélküli lakosok.
2/34 anonim válasza:
Próbáld meg rendőrséggel. Ha nem megy, akkor felbérelsz néhány ukránt, hogy rakják ki őket.
Hogy jutott egyébként eszedbe beengedni őket?
3/34 A kérdező kommentje:
De már egy éve ott laknak és a múltkor mikor érdeklődéskép felhívtam a 112őt azt mondták mivel kisgyerekkel életvitelszerűen ott élnek a rendőrség nem rakja ki csak úgy őket az utcára. De azzal kapcsolatban hogy akkor mit tehetek nem mondtak érdemben választ
2018. jún. 18. 20:59
4/34 anonim válasza:
Védőnőt és gyámhatóságot szabadítsd rájuk. Vegzálni fogják őket a nem megfelelő körülmények miatt, talán menekülésre fogják a dolgot. De ez hosszú idő. Az ukránok gyors megoldást jelentenek.
5/34 A kérdező kommentje:
Ok és honnan szerezzek ukránokat akik kiteszik őket? Meg gondolom nem kevés pénzt kérnének egy ilyen akcióért. A végén még ôk jelentenének fel engem,hogy az életükre törtem.
2018. jún. 18. 21:06
6/34 A kérdező kommentje:
Valami hivatalos megoldás érdekelne
2018. jún. 18. 21:07
7/34 anonim válasza:
Rendőrség/gyámügy és ennyi ők megoldják.
Nem fognak ott maradni ha semmi sincs mert a gyereket veszélyeztetik
8/34 anonim válasza:
Hivatalos papírt adok róla, hogy ritka nagy hülye vagy.
9/34 anonim válasza:
Papír nélkül kiadni..Ejnye! Amúgy tényleg a rendőrségnél kell érdeklődnöd, mit tegyél! Majd jelezz vissza, mi történt.
10/34 anonim válasza:
áram nincs, nemsokára víz se lesz. fűteni tudnak? simán elveszi tőlük a gyámügy a gyereket, a szülők meg mehetnek amerre látnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!