Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » ÁLLATKÍNZÁS? Nagyon fontos!

ÁLLATKÍNZÁS? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés

Sziasztok,kedves komizók! / TUDOM HOGY AZ ÁLLATOKHOZ TARTOZIK, DE JOGI KÉRDÉS IS!/

Van egy nagy gondom, mégpedig van nekem egy szomszédom akinek van egy keverék Csau-csau kutyusa(nem látszik rajta hogy keverék), az a lényeg hogy ez a kutyus "D"(nem írhatok nevet mert a kedves gazdi 21.századi ember), azóta van bezárva ,hogy az anyja felakasztotta magát mégpedig menekülni akart, de nem sikerült neki.

Azaz 5 teljes éve van bezárva egy 2,5x2,5-ös "cellába",

csak akkor engedik ki egyszer egy évben amikor kitisztítják az ólját.(1szer!).

Ma öt év után először hajnalban(4:00) elkezdett nyüszíteni mintha valamilyen fájdalma lenne, de mikor lementem hozzá a kertbe(rögtön a kerítés mellett van a kennelje, és képzeljétek télen-nyáron tucsog a sárban ami a lábai feléig ér) folytatva: és úgy nézett rám ahogy még soha sem mintha nem ismerne meg, de mégis és mikor adtam neki egy kis finomságot akkor is olyan érdekesen nézett mintha össze lenne zavarodva, csak körbe körbe ment a háza körül és nem tudtam eldönteni hogy mit akar.Azóta is nyüszít!

A lényeg hogy ha én ellopom(de komolyan) és odaadom egy jólelkű, állatszerető családnak akkor mit tesz velem a Magyar Bíróság ha esetleg odakerül az ügy, mert ugye nem szólhatok a megye legjobb állatorvosának ,mert nincs szabad helye(menhelyen) és már elég sok feljelentés érkezett rá is.(Borsod megye)

Mit tegyek? Nagyon fontos!

17/ Lány

2010. jún. 14. 05:34
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ja és mellesleg nagyon csodállak amiatt, hogy hogyan tudtál teljes 5 ( !! ) éven keresztül úgy élni, hogy egy kutya a szomszédban szenved.... Gratulálok!
2010. jún. 14. 08:46
 12/17 A kérdező kommentje:

Szerinted a pénzbírságot mi a faszból fizetném ki mikor nem is keresek???? erre nem gondoltál??

Akkor dumálj ilyeneket ha van alapja.

Amúgy meg ezzel nagyon sokra megyek ,hogy engem kioktatsz arról ,hogy mit tegyek mikor fizetnem kell érte és nem is keveset, ha megteszem , amúgy ha ekkor a pofád akkor gyere és "lopd el te"!

A többieknek köszönöm szépen!

2010. jún. 14. 09:28
 13/17 anonim válasza:
0%
Basszus írd ki, hogy hol laksz, és ha nem messze tőlem akkor bármikor el is megyek! Legalább vizet vigyél ki a szerenycsétlen kutyának, meg enni. Engem végülis te nem is érdekelsz, annyira sem, hogy leálljak itt veled veszekedni. Csak a nyomorult kutyának legyen jó!
2010. jún. 14. 10:16
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Nem hiszem hogy úgy kéne kezelni a kérdést ahogy az utolsó válaszadó kezeli. A lány csak segíteni akar. A kutya meg még mindig csak egy kutya. Nem az Isten!
2010. jún. 14. 10:40
 15/17 anonim válasza:
Komolyan mondom, azok akik csak szapulni tudják a másikat ne is lépjenek be erre az oldalra!Ez azért van hogy tanácsokkal tapasztalatokkal segítsük egymást. Az ilyeneknek mindig csak a szája nagy, valószínűleg az is csak neten keresztül. Itt élik ki magukat mert élőben csak szürke kisegerek. Ne is foglalkozz vele! Próbálj meg segíteni a kutyuson! Ez a lényeg!
2010. jún. 14. 12:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért ne szégyeld magad! Én is találkoztam már olyan "állatmentő"-vel, akinek (mint az előzőnek, mi csak "szaros életű" emberek vagyunk! Én ellopnám, de én férfi vok, te pedig lány létedre menj egy normális állatmentőhöz, pld pesten a Noé! és légy büszke magadra!! Sok sikert a kutyamentéshez!
2010. jún. 14. 21:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. jún. 16. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!