Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mivan akkor ha egy lany...

Mivan akkor ha egy lany durvan szereti? Jogi ertelemben

Figyelt kérdés

Az elejen leszogezem,ez egy ELMELETI kerdes es a JOGI valaszokat varom.

Szoval tegyuk fel van egy lany aki a szexet durvan szereti.Akkor ha valaki lefekszik vele (es durvan csinaljak) szamolnia kell azzal,hogy a lany feljelentheti nemi eroszakert ,ha esetleg osszevesznek vagy barmi tortenne?

Nem lehet egy szerzodesben leirni azt,hogy o durvan akarja?

Ha lehet akkor viszont fennall az a veszely ,hogy a lanyt tenyleg eroszak eri es akkor nem tehet semmit ,mivel papir van arrol ,hogy o akarta durvan?

2018. febr. 12. 22:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Persze aztán meg ha össze kapnak tele lesz a net a videókkal.
2018. febr. 13. 15:36
 22/23 anonim ***** válasza:

Egyezzetek meg valamilyen jelzésben, hogy mikor kell abbahagyni.

Küzdő sportokban ha a szorult helyzetbe került sportoló háromszor egymás után megérinti az egyik szabad kezével az ellenfelét, azzal azt jelzi, hogy feladja a küzdelmet.

Például benne vagyok épp egy fojtásban, az ellenfelet nem tudom átdobni és a kezeit sem tudom szétfeszíteni, közben érzem, hogy fogy az oxigén, hogy beszűkül a látásom, nem tudok kiabálni, de a kezemmel háromszor meg tudom ütögetni az ellenfél vállát és ő is meg a nézők is tudják, hogy az ellenfelem nyerte meg a harcot.

Így is történhetnek könnyebb sérülések a küzdősportban, de aki ezt a műfajt választja, annak magasabb kell legyen az ingerküszöbe.

A kék zöld foltok teljesen megszokottak voltak, ettől edződött a test.

Ehhez tudnám hasonlítani a durva szexet mint amilyen a fisting, ami amolyan tudatos felkészülés lehet a szülésre.

2018. febr. 13. 15:50
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

#17 ENNYI, ez a lényeg.

Ha én azt mondom páromnak hogy verje véresre a fenekem derékszíjjal és utána jól dolgozzon meg, de minderre ÉN kérem és élvezem is, az semmilyen formában nem szexuális erőszak, ellenben ha pl nem vagyok eszméletemnél mert pl berúgtam, akármilyen finoman csinálja valaki, mivel nem egyeztem bele, erőszaknak minősül. (itt jegyzem meg nem akkor az ha az illető nemet mond hanem ha nem (vagy nem TUD mert pl olyan állapotban van) beleegyezni)

2018. febr. 13. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!