Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nemi értelemben véve FIÚ aki LÁNYnak érzi magát és mellé a LÁNYokat is szereti akkor az egy leszbikus FIÚ?
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 09:42
1/9 anonim válasza:
Inkább egy elbaszott fiú. De nem fogom irigyelni azt a lányt, akihez huzamosabb ideig leköti magát, azt egy ledolgozott munka után észreveszi, h egy pasival fetreng. Tartsa titokban, mert szerintem nagyon gáz. Most ne azzal jöjjetek, h örüljön neki, mert tud válogatni.
3/9 anonim válasza:
Húha! Ez egy akkora csavar, hogy azt sem tudom, hogy ha történetesen én lennék ezzel a lénnyel kapcsolatban, akkor én fiú lennék, vagy megmaradnák lánynak.
7/9 anonim válasza:
Ez nem egy hermafrodita? Mert akkor mindegy, hogy mikor kivel van!
9/9 anonim válasza:
6-os válaszolónál a helyes megfejtés. Ha biológiailag fiúnak született, de lánynak érzi magát, akkor transzszexuális. Ez a nemi identitása.
A másik dolog, ami ettől független, az a nemi orientációja, hogy melyik nemhez vonzódik. Vonzódhat a fiúkhoz, ez esetben hetero transzszexuális lánynak számít, illetve a lányokhoz is, ami esetben leszbikus transzszexuális lány.
Volt már szerencsém ilyen lányhoz, az egyik szórakozóhelyen beszélgettem vele. Jó fej volt, de nem az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!