Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet felismerni a (fiús) leszbiket?
Vagyis érdekelne,hogy honnan tudom meg,hogy egy lány csak fiús vagány,vagy pedig a lányokat szereti.
Köszönöm! :)
foley, ez nem teljesen igaz. Sok ilyen jelzés lett kitalálva, de a bal hüvelykujjon hordott gyűrű a legnagyobb körben ismert. Viszont ez csak akkor igaz, ha másik ujjain nem hord gyűrűt.
Amúgy egy fiús leszbikust szerintem elég egyszerű felismerni, már csak a mozgásából, viselkedéséből is. Az meg csak rásegít, ha rövid a haja és satöbbi. Nekem ők nem jönnek be egyáltalán.
Nem kamu, de sok hetero váltig állítja, hogy ez nem így van, mert ő is hord ott gyűrűt. De én meg épp ezért emeltem itt is ki, hogy ez akkor igaz, ha CSAK a bal hüvelykujján hord gyűrűt. Az egy leszbikus jelzés.
Én is hordok azon az ujjamon :)
Utolsó, akkor te nem vagy leszbi?:)
Amúgy a kérdésre válaszolva szerintem 100%-ig csak akkor tudod megállapítani, hogy leszbi-e az illető, ha megkérdezed. Viszont az öltözködés, mozdulatok, viselkedés is sok mindent elárulhat. És ott van a másik véglet is, akik lányosak, és senki sem gondolná, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, pedig igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!