Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, vagy megmondaná a batárod/szeretted/párod hogy szereti a női ruhákat, olyan értelemben, hogy szeret hordani bizonyos női ruhadarabokakt (persze nem városban, nem nyilvános helyen) akkor te elitélnéd? Vagy hogy reagálnál a dologra? 19/L
Jajj kedveském!:D Baromkodni mi is szoktunk a haverokkal:D
inkább az ilyen bohókás pasi, mint egy komoly fiú, akivel csak a quantummechanikáról tudsz beszélgetni.:D
Teljesen jólvagy tok Ti, úgy ahogy:D
Azt mondja nem poénból hordja , egyszer "kipróbálta" kíváncsi volt és megtetszett neki. Hát én azóta nem is beszéltem vele (végülis tegnap történt, de ma lépnék csak nem tudom merre).
Beégetni csak nem fogok mert nem hordaná nyilvános helyen csak otthol zárt helyen , de meglepett...
Egyik ismerősöm női nadrágokat hord. Van olyan póló is amit lány osztályon vett. Szerintem már annyira össze folyt a 2 nem öltözködése, hogy én már nem akadok ki ilyenen. Mondjuk ha a szoknyát szeretné azon lehet megilletődnék, de az én szememben ugyan az lenne.. Ha már fehérneműről lenne szó, kicsit "megijednék" először. De számomra nem számít (ha meleg).
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!