Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben hol, milyen szórakozóhelyen vagy egyéb nyilvános helyen ismerkedhetnek sikeresen leszbikus lányok? Nem (csak) szexkapcsolat céljából
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 20:43
1/2 anonim válasza:
nem tudom, hogy vannak-e kimondott leszbi gyűjtőhelyek,de sztem jobb szórakozóhelyeken, ha figyeled a táncparkettet...lehet tippelni, hogy ki másabb beállítottságú mint a többiek. bár manapság már csak "divatból" is nyomják a csajok egymásnak a tánctéren, hogy hergeljék a kanokat.
egyszer haverommal mentem hazafele az egyetem sugárúton hajnalban és kat csaj ott ujjazta egymást az egyik lépcsőhát bejáratánál. mondtam is haveromnak, hogy maradjunk már "művelődni" egy kicsit,de fáradt volt, úgyhogy mennüni kellett, pedig én néztem vna:P
szóval konkrét helyet nem tudok mondani,de nyitott szemmel kell járni, gondolom az apró jelekből Te ki tudod szűrni, hogy ki az aki ideális Neked.
2/2 anonim válasza:
Konkrét helyet én sem tudok mondani, ugyanis még csak a közelében sem lakok Debrecennek, de a legjobb barátom leszbikus, így tanácsot tudok adni. Ő már majdnem egy éve él párkapcsolatban egy olyan lánnyal, aki az elején heteronak mondta magát, pasija is volt, viszont miatta szakított a csávóval. Az előtte lévő barátnőjével ugyanígy jött össze. Azt mondja, a leszbikusság átragad az egyik lányról a másikra, csak ki kell használni a lehetőséget, amikor érzed, hogy lenne esélyed, és nem kell megijedni az első nemleges válasz után, ugyanis szinte minden lány álmodozik arról néha, hogy milyen lehet egy másik lánnyal. A másik pedig, hogy akármikor sétálunk valahol, első pillantásra megállapítja, hogy leszbikus-e a lány, aki velünk szemben jön. A mozdulataiból, öltözködéséből, apró gesztusokból. Nekem szinte sosem tűnik ez fel, de amikor ő mondja rögtön észreveszem én is, és így ki tudod szűrni azokat is akik csak divatból csinálják, mert ők azok akik próbálják minél jobban hangoztatni a dolgot. Az utca közepén esnek egymásnak egy másik csajjal, stb. Egy normális leszbikus, tapasztalataim szerint, ilyet nem csinál. Nem vonja magára a figyelmet, mégis feltűnik egy másik leszbikusnak, hogy mi a helyzet. Ezenkívül fontos, hogy élőben, bátran menj oda a lányokhoz, ismerkedj össze velük, netes társkeresőket viszont hanyagold, mert ott sok az ilyen divatleszbi. Remélem segítettem. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!