Van egy Bangladeshi barátnőm. Németországban szeretnénk letelepedni és összeházasodni, de ezt mégis hogyan?
Figyelt kérdés
A tourist visa-t tudná igényelni, de azzal nem házasodhatnánk össze. Milyen dokumentumokra lesz neki szüksége ahhoz, hogy letelepedhessen Németországban és hogy feleségül vegyem? Nem tiszta :/2018. jan. 17. 18:09
21/24 anonim válasza:
Nekem a férjem bangladeshi és mi Angliában élünk. A német jogszabályokkal így nem vagyok tisztában, de hátha segítség. A páromnak tanulói vízuma volt, házasság után megkapta az "EUs tag hozzátartozói vízumot" ezzel letelepedhet, és nincs korlátozva se a munkavállalás, se az utazás. Itt Angliában elvileg van a tourist vizán felül egy "marriage visitor visa" is amivel össze lehet házasodni. De a legjobb az lenne, ha felkeresnél egy ügyvédet. Keress egy olyan negyedet ahol sok a bangladeshi, pakisztáni, indiai és ott találni fogsz ügyvédet aki vízumokkal és bevándorlással foglalkozik. Általában az első konzultáció ingyenes és megtudnád, hogy pontosan mi kell.
22/24 anonim válasza:
"Akkor ezek alapján minden magyar iszákos alkoholista?"
Azt azért nem mondanám, hogy mindegyik, de...
23/24 anonim válasza:
"Jó, ezek az országok sem gazdagok, de azért egy dél-amerikai és egy átlag bangladeshi kulturáltási szintje azért nem ugyanaz"
miért miben más egy panamai mint mondjuk egy bangladeshi? hányat ismersz, hogy tudod éppen ki milyen kulturált?
24/24 anonim válasza:
Ha valaki beszélt volna esetleg a kérdezővel privátban, írna nekem? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!