Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van egy Bangladeshi barátnőm....

Van egy Bangladeshi barátnőm. Németországban szeretnénk letelepedni és összeházasodni, de ezt mégis hogyan?

Figyelt kérdés
A tourist visa-t tudná igényelni, de azzal nem házasodhatnánk össze. Milyen dokumentumokra lesz neki szüksége ahhoz, hogy letelepedhessen Németországban és hogy feleségül vegyem? Nem tiszta :/

2018. jan. 17. 18:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem a férjem bangladeshi és mi Angliában élünk. A német jogszabályokkal így nem vagyok tisztában, de hátha segítség. A páromnak tanulói vízuma volt, házasság után megkapta az "EUs tag hozzátartozói vízumot" ezzel letelepedhet, és nincs korlátozva se a munkavállalás, se az utazás. Itt Angliában elvileg van a tourist vizán felül egy "marriage visitor visa" is amivel össze lehet házasodni. De a legjobb az lenne, ha felkeresnél egy ügyvédet. Keress egy olyan negyedet ahol sok a bangladeshi, pakisztáni, indiai és ott találni fogsz ügyvédet aki vízumokkal és bevándorlással foglalkozik. Általában az első konzultáció ingyenes és megtudnád, hogy pontosan mi kell.
2018. jan. 17. 23:20
 22/24 anonim ***** válasza:

"Akkor ezek alapján minden magyar iszákos alkoholista?"

Azt azért nem mondanám, hogy mindegyik, de...

2018. jan. 17. 23:32
 23/24 anonim ***** válasza:

"Jó, ezek az országok sem gazdagok, de azért egy dél-amerikai és egy átlag bangladeshi kulturáltási szintje azért nem ugyanaz"

miért miben más egy panamai mint mondjuk egy bangladeshi? hányat ismersz, hogy tudod éppen ki milyen kulturált?

2018. jan. 18. 04:42
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha valaki beszélt volna esetleg a kérdezővel privátban, írna nekem? Köszönöm!
2021. dec. 26. 04:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!