Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezt az oldalt miért nem...

Ezt az oldalt miért nem tiltják be?

Figyelt kérdés

Undorító, amiket oda feltesznek! és még hozzá is szólnak egyesek:S Nem lehet az oldalt betiltatni?

[link]

2010. máj. 30. 20:08
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
56%
beteg ember az aki ilyet néz :S
2010. máj. 30. 20:33
 22/46 anonim ***** válasza:

domain neveket betiltani olyan lenne mintha kínában vagy koreában lennénk.

amúgy ugye ezt tiltsuk be de az rtl meg a tv2 maradhat mi? azt kapcsoljuk el?:)

amúgy nem nevezném betegnek azokat aiik néznek ilyet. minden emberben ott a kíváncsiság. ha egy autó elbsz valakit, akkor egy rohadt nagy kíváncsiskodó tömeg fogja körbevenni a baleset helyszínét. tehát akkor mindenki beteg. az emberek kíváncsiak.

2010. máj. 30. 20:38
 23/46 anonim ***** válasza:
48%
a szerkesztője legalábbis tuti beteg, szerintem az ilyet az apja molesztálta kiskorában, 100% hogy nem normális. az ilyeneket kéne megölni, feldarabolni, aztán feltenni a netre
2010. máj. 30. 20:39
 24/46 anonim ***** válasza:
34%
nem hinném, hogy beteg lenne, de a te hozzászólásod arról árulkodok, hogy veled tuti van valami gond.
2010. máj. 30. 20:43
 25/46 anonim ***** válasza:
40%
normálisnak semmiképp sem mondható
2010. máj. 30. 20:44
 26/46 A kérdező kommentje:
:) pl a tv2-n épp kiforduló beleket nem mutatnak! ez több, mint kíváncsiság. én is kíváncsi vagyok nagyon, de ez már minden határon túlmegy. ennyire ne legyünk toleránsak!!!
2010. máj. 30. 20:47
 27/46 A kérdező kommentje:
De az ottani videókon nem csak az autó üt el valakit...Hanem fejezéseket mutogatnak.Az is mindennapi Magyarországon nem? Bár ha így vesszük, egyre több hír jön-pl a láncfűrésszel ölő apa a híradóból...
2010. máj. 30. 20:49
 28/46 anonim ***** válasza:
Nem tudom de elég durva dolgok vannak rajta
2010. máj. 30. 21:03
 29/46 anonim ***** válasza:

a fejezések közül 1-2-t néztem meg, azt is hang nélkül. azóta nem nézem azokat a postokat. azokat sem ahol macskákat kutyákat kínoznak.

a TV-ben szolid agysejtrombolás folyik. a puruttyán leglalább egyértelmű. De akkor sem értem, hogy miért is okoz bárkinek is ferdülést az, hogy meglátja mi történik vele, ha elbssza a vonat? talán tanul belőle. lehet, hogy ha az a gyerek is látta volna ezeket a képeket akit úgy bszott el a vonat itthon, hogy a fülese miatt nem hallotta a mozdonyt, akkor ma is élne.

pont ez a sekélyes nevelés, hogy mindent cenzúrázunk, vezet oda, hogy ilyen p.csök lesznek a gyerekekből akik azt sem tudják, hogy most a piros vagy a züld lámpa jelzi az áthaladást.

az rtl-en amúgy meg van tiltva az abortusz ellenes videó rendes műsoridőben. az amit a gyerekek érdekében csináltak. szerintem ez sokkal nagyobb bűn mint ami most megy összességében.

2010. máj. 30. 21:04
 30/46 anonim ***** válasza:

de tényleg mi az a

4444 négy xd

2010. máj. 30. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!