Az alkoholt miért nem tiltják be?
1mert túl könnyű az előállítása.
2úgyis megszerezné aki akarná csak nem fizetne utána adót
3kormányt megutálnák
alkoholtilamról kicsit:
Az alkoholtilalom végül azért bukott meg, mert olyan fokú bizonytalanságot teremtett az amerikai társadalomban, amelynek kockázatai meghaladták azokat a jótékony hatásokat, amelyekkel jártak (fogyasztás, betegségek csökkenése). A tilalmat végül 1933. december 5-én oldották fel.
és még meddig soroljam?
22.21es vaok
azért az vicces lenne mikor egyik pillanatról a másikra le akarnák állítani az alkohol árusitását. lenne aki bemenne detoxba és lenne aki meginná az otthoni kölnit meg jégben feloldanák a desodort.
azért írtam hogy folytassam-e mert ezek az indokok kapásból jutottak eszembe és nem vagyok szakértő.
csak a töményhez kell némi ipari felszerelés. bort mindenből lehet csinálni almából meg egy csomó minden másból is. ezeket az olcsó kannás borokra azért mondják h csak félig készült szőlőből mert már az 5ször átpréselt szőlő maradékát mégegyszer lepréselik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!