Az alkoholt miért nem tiltják be?
"De fogyasztása sok kárt okozz a fogyasztóra a környezetre és az emberekre nézeve.Szerintem dohányt is be kéne tiltani."
igen káros ,de ahogy fentebb írtam ha betiltják az rosszabb az rosszabb fogyasztóra a környezetre és az emberekre nézve. ugyanúgy megszereznék csak a rosszabb minőségűt drágábban.
amerikai alkoholtilalom következményei
"Az alkoholfogyasztás azonban nem szűnt meg, sőt nem is csökkent nagyon, mert a feketekereskedelem gyorsan és hatékonyan kiépült, annak ellenére, hogy a rendőrség és az ügyészség igen komoly lépésekkel próbálta betartatni a törvényt"
ha nagyon érdekel a téma akk itt olvasgathatsz róla:
én is egyetértek hogy be kéne tiltani sok legális drogot, de az emberek ragaszkodnak a szabadsághoz, és ezt demokráciában élik meg, ott pedig minden hülye arra a hülyére szavaz aki a legszebbeket ígéri, és aki kormányra akar jutni az olyanokat ígér, ami másokat a legkisebb mértékben sért.
értsd: ha egy alkoholista országban élsz, nem választanak meg ha alkoholellenes ropagandával jösz.
megoldás: nem jársz autóval, gázmaszkban jársz, nem barátkozol ilyen emberekkel, stb.
majd elérkezik az a pont is amikor a megfelelő drogprevenciós programmal értelmes gyerkeeket nevelünk, ahol társadalmi konszenzusban fogják elítélni az egészségellenes és közveszélyes viselkedést.
de ha gondolod megkereshetsz privátban és beszélgethetünk erről
ha már az egészségnél tartunk: te mit teszel az egészséged ellen? mit teszel érte?
Minek tiltanák be? Ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam. Akkor betiltanák a hungarikumnak számító pálinkát és a magyar borokat is.
Valami indokot légyszi!
08:41vagyok
13:55
ez tényleg gyenge indok
itt van pár nyomósabb érv a drogok ellen:
ittas vezetés(alkohol)
májrák(alkohol)
családon belüli erőszak(alkohol)
tüdőrák(dohány)
keringésromlás-burger kór(dohány)
a többiről meg nézzétek meg a trainspottingot meg a requiem for a dreamet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!