Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek nem undorító, ami...

Szerintetek nem undorító, ami a napisz@ron folyik? Nem kellene betiltani azt az oldalt?

Figyelt kérdés

Olyan undorító módon aláznak ott élő(!),létező személyeket,hogy ez már valahol büntetőjogi kategória is lehetne.Olyanokat is bántanak ott,akik nem tehetnek róla egyáltalán,hogy olyanok,amilyenek.Volt,hogy már halottat is gyaláztak.

Ezt az oldalt(napisz.) nem lehetne betiltani?Az új médiatörvény sem tesz ellene semmit?Mert már nagyon idegesítő,hogy ilyen oldal működhet,szerintem sokan így vannak még vele.

2011. febr. 5. 22:02
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
83%

Igen, már én is láttam azt az oldalt, borzalmas! Nem hiszem, hogy be tudnák tiltani, mert akkor már megtették volna, de úgyse lenne értelme. Az emberek akkoris ilyen kegyetlenek maradnak, ha ez az oldal megszűnik, csak épp máshol fogják ezt kimutatni. Az ilyeneket mindet börtönbe kéne zárni!

Vannak ennél durvább oldalak is, például "pedomaci" meg valami "excsajok" vagy micsoda... Hiába a betiltás is, ezektől a selejt emberektől nem szabadulhatsz meg sehogy :S

2011. febr. 5. 22:07
 2/30 anonim ***** válasza:
69%
hát azokat a képeket vlki készített. na ő milyen mocskos gci. aki meg felrakta a közösségi oldalra, hát még ő...
2011. febr. 5. 22:08
 3/30 anonim válasza:
83%
És még annyit tennék hozzá, hogy szerintem az a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy nem foglalkozunk ilyenekkel. Nem megyünk fel ilyen oldalakra és főleg nem szolgáltatunk okot arra, hogy felkerüljünk valami ilyen helyre. Sajnos lassan már ennek az oldalnak is egyes részeit elözönlötték a selejtes, gonosz, buta emberek :-(
2011. febr. 5. 22:09
 4/30 anonim ***** válasza:
85%
Na, hát nem az ilyenekre van a médiaörvény? :-) Nosza, tessék, kimeríti mindazt, ami ellen megalkották a törvényt. Lássuk, valóban annyira jó-e, mint ahogy azt mindenáron el akarják hitetni velünk...
2011. febr. 5. 22:11
 5/30 anonim ***** válasza:
60%

Nem is akarják beszüntetni.

Sajnálom h ezt kell kiejtenem de: Nem ők követnek el bűnt hanem azok akik sírokra felfekszenek és lefényképezik magukat majd közzé teszik.

A napiszar csak közszemlére teszi.

2011. febr. 5. 22:12
 6/30 anonim ***** válasza:
77%

Mi van csak nem te is felkerültél.

Nem, nem undorító. Egyszerűen tükröt állít elénk és társadalmunk elé. Senki nem kötelezte az ott szereplöket a képek elkészítésére, arra pedig végkép nem hogy azokat különböző közösségi oldalakra feltöltsék. Az említett oldal csak annyit tesz, hogy összegyűjti ezeket. A látogatok pedig jól kiröhögik az "idiótákat".

Először is önkritikát kellene gyakorolni a kedves felhasználóknak, és az említett oldal (és a hozzá hasonlok is) maguktól megszűnnének.

Csak ugye jobb mást hibáztatni saját hülyeségünk miatt.

2011. febr. 5. 22:13
 7/30 anonim ***** válasza:
60%
Nem undorító. A napiszar csak tükröt tart a sok gyökérnek, aki okot ad arra, hogy felkerüljön. Érdekes mód én még soha nem láttam viszont magam. Ha valaki igen, az erőteljesen nézzen magába.
2011. febr. 5. 22:14
 8/30 anonim ***** válasza:
68%

szerintem az egy jó oldal. megmutatják, hogy miket osztanak meg az emberek az interneten.

sajnos ez a magyarok tudatlanságának a tükre.

én nem vagyok fent, érdekes. lehet nekem is hányni kéne, meg hullával kéne fotozkodnom majd iwiwre felrakni.

2011. febr. 5. 22:14
 9/30 A kérdező kommentje:
És amikor halottat gyaláznak?Azzal is egyet értetek?
2011. febr. 5. 22:17
 10/30 anonim ***** válasza:
79%
Hullával fotózkodott valaki? Ez komoly, vagy csak példálóztál?
2011. febr. 5. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!