Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek nem undorító, ami...

Szerintetek nem undorító, ami a napisz@ron folyik? Nem kellene betiltani azt az oldalt?

Figyelt kérdés

Olyan undorító módon aláznak ott élő(!),létező személyeket,hogy ez már valahol büntetőjogi kategória is lehetne.Olyanokat is bántanak ott,akik nem tehetnek róla egyáltalán,hogy olyanok,amilyenek.Volt,hogy már halottat is gyaláztak.

Ezt az oldalt(napisz.) nem lehetne betiltani?Az új médiatörvény sem tesz ellene semmit?Mert már nagyon idegesítő,hogy ilyen oldal működhet,szerintem sokan így vannak még vele.

2011. febr. 5. 22:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Halottgyalázás? Itt mire gondolsz? Mert én minden nap nézem és nem találtam semmi ilyet. Vicces tiniket annál inkább.
2011. febr. 5. 22:19
 12/30 anonim ***** válasza:
37%
Hol gyaláznak halottat?
2011. febr. 5. 22:19
 13/30 anonim ***** válasza:
42%
Undorító, de senki sem tud tenni ellene.
2011. febr. 5. 22:22
 14/30 anonim válasza:
38%

Van rajta pár tényleg morbid, de VICCES sztori/kép. A sok félkegyelmű kretén, aki hülyét csinál magából, az meg ne csodálkozzon, ha ott találja magát... Mindenesetre, ami szerintem durva volt (na és ekkor gondolkoztam el hogy akkor ez itt most igazából mi is, és miről szól) amikor egy fényképen lévő 2 (amúgy tényleg szép meg helyes) cigány kiscsajt ISZONYAT bunkón is gusztustalanul kifikáztak, lehordtak, mintha nem is emberek lettek volna. :(

Az egy dolog, hogy amit "kell" , kiteszik, egyfajta pellengérre állítva ilyen-olyan ótvar, gáz embereket... De az, hogy egy tök normális, nem nagyarcoskodó, nem közszemérem-sértő, nem megbotránkoztató vagy netán szánalmas (mert ugye ilyen képeket is megtalálnak is kifikáznak, de az vhol még talán jogos illetve érthető) fotót így betaláltak... Mégcsak nem is tipikus lepukkant cigók voltak hanem 2 normál csaj....

úgyhogy igen, van azért rajta kemény és hányingerkeltő fos.

15/30 anonim ***** válasza:

"És amikor halottat gyaláznak?Azzal is egyet értetek?"

linkelj kérlek!ilyen nemvolt!a napiszar kell!

16/30 anonim válasza:
100%
Volt egy csajszi, aki egy kórbonc-teremben volt lefotózva egy felnyitott hullával
2011. febr. 5. 22:23
 17/30 anonim ***** válasza:
49%
Az is igénytelen, aki nézi, de az is, aki kikerül rá...
2011. febr. 5. 22:24
 18/30 anonim ***** válasza:
20%

"Na, hát nem az ilyenekre van a médiaörvény? :-) Nosza, tessék, kimeríti mindazt, ami ellen megalkották a törvényt. Lássuk, valóban annyira jó-e, mint ahogy azt mindenáron el akarják hitetni velünk..."

A törvény csak fidesz ellenes honlapokra vonatkozik.

2011. febr. 5. 22:27
 19/30 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam a napiszaron pózolj halottal rovatot...
2011. febr. 5. 22:29
 20/30 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem azokat az oldalakat is be kellene tiltani ahonnan a képek nagy része jön.

Tehát tiltsuk be a facebook-ot iwiw-et myvip-et.

Tiltsuk be a blogokat.

A pedomaci ( most már tündérmackó ) oldalon található képek jó részén a szereplő saját magát fényképezte le és a képet egy közösségi oldalra rakta. Szerintem saját jószántából tette senki sem kényszerítette rá.

Ha ez a kép a kifogásolt oldalakon felháborító, akkor az eredeti helyen miért nem az ?

Álszent szarkeverés az ilyen tiltakozás.

2011. febr. 5. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!