Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek nem undorító, ami...

Szerintetek nem undorító, ami a napisz@ron folyik? Nem kellene betiltani azt az oldalt?

Figyelt kérdés

Olyan undorító módon aláznak ott élő(!),létező személyeket,hogy ez már valahol büntetőjogi kategória is lehetne.Olyanokat is bántanak ott,akik nem tehetnek róla egyáltalán,hogy olyanok,amilyenek.Volt,hogy már halottat is gyaláztak.

Ezt az oldalt(napisz.) nem lehetne betiltani?Az új médiatörvény sem tesz ellene semmit?Mert már nagyon idegesítő,hogy ilyen oldal működhet,szerintem sokan így vannak még vele.

2011. febr. 5. 22:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem tetszik, miért látogatod azt az oldalt? Én például életemben összesen 2-3-szor mentem fel rá, de amúgy egyáltalán nem látogatom, mert nem érdekel.
2011. febr. 5. 22:32
 22/30 anonim ***** válasza:

Én imádom ezt az oldalt mindig felvidít roszkedvemben láthatom a drága Magyarságunk gyöngyszemeit pl: [link]

Még szerencse hogy vége az szdsz nek ez lenne a normális

2011. febr. 5. 22:43
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
A másik: amikor valaki lefotózza magát egy kibelezett macskával és felrakja facebookra, ez pedig innen kerül napiszarra,hogy lássák, mekkora hulladék arc is az illető, ott ki gyaláz hullát?
2011. febr. 5. 22:51
 24/30 anonim ***** válasza:
75%
Vannak teljesen oda nem illő képek ez tény, de szerintem a napiszar egy tükör a mai fiatal társadalomról. Én hál istennek nem vagyok ilyen lüke. :)
2011. febr. 6. 11:22
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel a puruttya vezetne,nem?Amikor legelőször néztem a képeket,majdnem leestem a székről,de komolyan.Az is "hullagyalázás"valahol nem?
2011. febr. 6. 16:41
 26/30 anonim válasza:
nem , ez nem tükröt állít a társadalomnak, ez gyalázza a társadalmat és megrökönyíti. hihetetlen hogy pár kis patkány ül egész nap a gépje előtt és másokat szégyenít meg. mélyen felháborít a tehetetlenség és a tűrés ezzel az oldallal szemben. undorító ami ott megy. gondoljatok csak bele mekkora lelki törést jelent egy kiskorúnak mikor rajta röhög a város. ezeket a kis patkányokat akiknek még életükbe nem volt barátnőjük mert olyan kis féregarcúak, be kéne zárni a börtönbe , ott majd igazi tapasztalatokkal térhetnének ki ... ennyi
2011. febr. 12. 00:02
 27/30 anonim ***** válasza:

Mi van, a te gyereked is fenn van ?

Az iwiw meg a facebook nem zavar ?

Onnan jönnek a képek !

2011. febr. 12. 00:05
 28/30 anonim válasza:

utolsó!

nem barátom én nekem nincs gyerekem, még csak 18 vagyok. az egy dolog hogy honnan jönnek a képek, ki is teheti ,de a kommentek amelyekkel illetik , felháborító. és tudod az a legbosszantóbb hogy te is odakerülhetsz ha mondjuk egy jóakaród feltölt egy partiképet... haddne soroljam a lehetőségeket. engem csak az idegesít, hogy honnan veszi pár kis buzeráns a bátorságot ahhoz hogy másokat megítéljen. kiváncsi lennék tudod a szerkesztőkre, a kis pattanásos 5dioptriás gyökerekre, akik a szociális háttérbe szorításukat így vezetik le , így állnak bosszút a korábbi sérelmeikért, szerintem ez nevetséges és beteges. ráadásul olyan gyökerek hogy csak pixeles pinát láttad ezideig ...

2011. febr. 12. 00:25
 29/30 anonim ***** válasza:

Az érvelés nem teljesen helytálló.

A képek jelentős része a megjelenített személy saját oldaláról való, tehát a szereplő saját maga töltötte fel.

Ha egy komoly megfontolt kamasz fiú képes rózsaszín kombinéban kamera elé állni és ezt fel is teszi a saját profiljába, gondolom ez az ő önmegvalósítása.

Erről másoknak eltér a véleménye és ezt az eltérő véleményt fejezik ki a megjegyzésekben.

2011. febr. 12. 00:55
 30/30 anonim válasza:
ez a te nézőpontod , ezt is elfogadom
2011. febr. 12. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!